Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Την λύτρωσε ο Μαγκουάιρ στο 118'

Νόριτς - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 1-2: Την λύτρωσε ο Μαγκουάιρ στο 118'
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μέτρια παρουσιάστηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Carrow Road στον προημιτελικό κόντρα στην Νόριτς, όμως κατάφερε να επικρατήσει 2-1 και να πάρει την πρόκριση για τον ημιτελικό του FA Cup.

Οι Κόκκινοι Διάβολοι χρειάστηκαν την παράταση, αφού στην κανονική διάρκεια το σκορ έμεινε στο 1-1, με τον Μαγκουάιρ να δίνει τη λύση στο 118′.

Η Νόριτς παρουσιάστηκε ιδιαίτερη αξιόμαχη, έβαλε προβλήματα στην Μάντσεστερ Γιουναίτεντ, αλλά δεν κατάφερε να αντέξει στην παράταση, εφόσον είχε μείνει και με 10 παίκτες από το 88ο λεπτό.

Στο πρώτο ημίχρονο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σημείωσε μία μέτρια προς κακή εμφάνιση. Μπορεί να είχε την κατοχή, όμως παρουσίασε πρόβλημα στην τελική πάσα λίγο έξω από την περιοχή της Νόριτς, η οποία ήταν καλά οργανωμένη στα μετόπισθεν.

Οι γηπεδούχοι μάλιστα έδειξαν διάθεση να χτυπήσουν στην κόντρα κυρίως με τον Κάντγουελ από τα αριστερά. Η μεγαλύτερη φάση του αγώνα καταγράφηκε στο 43ο λεπτό με τον Ρουπ να σουτάρει μέσα από την μεγάλη περιοχή και τον Μαγκουάιρ να βάζει το πόδι του, ώστε να μην απειληθεί ο Ρομέρο. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα χωρίς κάποιο γκολ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, η Γιουνάιτεντ μπήκε με την ίδια διάθεση, αλλά κατάφερε να βρει γκολ νωρίς. Μόλις στο 46ο λεπτό ο Ιγκαλό έβαλε τους Κόκκινους Διάβολους μπροστά στο σκορ. Η Νόριτς έκανε λάθος στην άμυνα και ο Ιγκαλό με προβολή έκανε το 1-0. Ωστόσο, η ομάδα του Σόλσκιερ έμοιαζε να βολεύεται με αυτό το σκορ, χωρίς να αλλάζει η εικόνα της.

Από την άλλη, η Νόριτς άρχισε να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο με τον Μαγκουάιρ να απομακρύνει επικίνδυνες σέντρες. Τελικά, στο 75′ οι γηπεδούχοι βρήκαν την ισοφάριση με τρομερό μακρινό σουτ του Κάντγουελ. Στη συνέχεια η Νόριτς έγινε ακόμη πιο επικίνδυνη προσπαθώντας να γίνει απειλητική μπροστά από την εστία του Ρομέρο.

Εκεί που οι γηπεδούχοι έμοιαζαν πιο κοντά στο 2-1, αναγκάστηκαν να μείνουν με 10 παίκτες. Ο Κλόζε ανέτρεψε στο 88΄τον Ιγκαλό στα όρια της περιοχής. Δεν τον άφησε συγκεκριμένα να βγει μόνος απέναντι στον Κρουλ. Η Γιουνάιτεντ προσπάθησε να πιέσει στα τελευταία λεπτά, αλλά το 1-1 παρέμεινε.

Στην παράταση η ομάδα του Σόλσκιερ ανέβασε στροφές και έκλεισε την Νόριτς στα καρέ της με την κατοχή της στο πρώτο μέρος να φτάνει έως και το 80%. Ο Ράσφορντ με τον Μαρσιάλ εμφανίστηκαν ιδιαίτερα κινητικοί δημιουργώντας προβλήματα. Ο Κρουλ παραλίγο να μετατραπεί σε ήρως, αφού στο 111′ έβγαλε κεφαλιά του Μαγκουάιρ.

Τελικά, ο κεντρικός αμυντικός των Κόκκινων Διαβόλων βρήκε τη λύση. Στο 118′ έπειτα από μία σέντρα και με αλλεπάλληλες κόντρες, ο Μαγκουάιρ έπεσε στο ύψος του πέναλτι για να στείλει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα της Νόριτς. Κάπως, έτσι το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως να χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.

Νόριτς (Φάρκε): Κρουλ, Άαρονς, Γκόντφρεϊ, Κλόζε, Λίουις, ΜακΛίν, Τετέι, Ρουπ, Μπουεντία, Καντγουελ, Πούκι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Σόλσκιερ): Ρομέρο, Νταλότ, Μπάιγι, Μαγκουάιρ, Σο, ΜακΤόμινεϊ, Φρεντ, Μάτα, Φερνάντες, Λίνγκαρντ, Ιγκάλο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X