Ο ΠΑΟΚ 3-1 τον ΟΦΗ με πέναλτι-δώρο του Νάστου!

Ο ΠΑΟΚ 3-1 τον ΟΦΗ με πέναλτι-δώρο του Νάστου!
Photo Credits: INTIME

Ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε το «δώρο» του Νάστου για να πάρει τη νίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα μια φορά ο ΠΑΟΚ χρειάστηκε «δώρο» για να πάρει τη νίκη. Αυτή τη φορά, το «δώρο» το έκανε ο Νάστος που έκανε πέναλτι στο 91ο λεπτό. Ο ΠΑΟΚ ευστόχησε έκανε το 2-1 στις καθυστερήσεις και ενώ το ματς είχε… τελειώσει πέτυχε και τρίτο γκολ.

Ο ΟΦΗ στο 7ο λεπτό είχε καλή στιγμή με τον Πασχαλάκη όμως να μπλοκάρει μετά από «έξυπνη» εκτέλεση του Φιγκεϊρέδο και προβολή του Σεμέδο. Στο 20ο λεπτό ο ΠΑΟΚ απάντησε. Κλέψιμο του Εσίτι, ο Λάμπρου μπήκε από τα δεξιά, έκανε το γύρισμα αλλά ο Νάστος πρόλαβε να κόψει πριν ο Άκπομ κάνει την προβολή. Οι γηπεδούχοι είχαν μεγάλη ευκαιρία στο 40′ για να ανοίξουν το σκορ, με τον Μάτος να κάνει την κεφαλιά-πάσα για τον Ελ Καντουρί από σέντρα του Λάμπρου από αριστερά, τον Γουάιλι να διώχνει, και τον Ελ Καντουρί να αστοχεί με νέα κεφαλιά από το… μισό μέτρο, στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Στο 45΄ο ΠΑΟΚ απείλησε εκ νέου με τον Άκπομ να αστοχεί από το ύψος της μικρής περιοχής.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ άνοιξε νωρίς το σκορ. Οι κρητικοί στο 49′ έκαναν το 1-0, με τον Νέιρα να παίρνει το… ριμπάουντ από την απόκρουση του Πασχαλάκη στο μακρινό σουτ του Στάικου. Ο ΠΑΟΚ έφερε το ματς στα ίσα στο 58′. Ο Γιαννούλης έκανε τη σέντρα και ο Τζόλης μπήκε δυνατά στην φάση και με προβολή έκανε το 1-1. Στο 72′ ο ΠΑΟΚ είχε ευκαιρία με τον Σφιντέρσκι να κάνει την κεφαλιά και τον Νέιρα να διώχνει πάνω στην γραμμή. Οι γηπεδούχοι τελικά έκαναν το 2-1 στο 90+1′, με τον Άκπομ να ευστοχεί στην εκτέλεση πέναλτι, μετά από «χαζό» πέναλτι του Νάστου. Στο 10ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ελ Καντουρί έγραψε το τελικό 3-1.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος (76’ Ροντρίγκο), Ίνγκασον, Βαρέλα, Γιαννούλης, Μπίσεσβαρ (55’ Τζόλης), Ελ Καντουρί, Εσίτι (76’ Μαουρίσιο), Λημνιός (69’ Στοχ), Λάμπρου (55’ Σφιντέρσκι), Άκπομ.

ΟΦΗ: Γουάιλι, Μπράουν, Νάστος, Γιαννούλης, Κοροβέσης (64’ Δεληγιαννίδης), Βίκτορ, Στάικος (84’ Νοικοκυράκης), Νέιρα (90’+5΄Μάνος), Σεμέδο, Φιγκεϊρέδο, Βαζ (64’ Ναμπί).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X