Ελληνικό όπως… γήπεδο ΑΕΚ

Ελληνικό όπως… γήπεδο ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σαφώς και τα οικονομικά οφέλη που θα προκύψουν για τους αναδόχους του έργου στο Ελληνικό είναι σημαντικά.

Σαφώς και το Ελληνικό είναι ένα πρότζεκτ – πρόκληση, όταν το γήπεδο της ΑΕΚ χρειαζόταν έναν… τρελό (με την καλή έννοια, πάντα), για να το ξεκινήσει και να το ολοκληρώσει. Και αυτός ο «τρελός» είναι ο Μελισσανίδης.

Από τη στιγμή που ο Γρανίτσας, το καλοκαίρι του 2003 γκρέμισε το «Νίκος Γκούμας», η κατασκευή του γηπέδου της ΑΕΚ πέρασε από τα χίλια κύματα.

Τι προσφυγές «κατοίκων» στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τι προσφυγές αριστεροαυτονόμων οικολόγων επίσης στο Σ.τ.Ε. επειδή το γήπεδο θα έπαιρνε –όπως και πήρε- δύο τρία στρέμματα από το Άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Τι ο αλήστου μνήμης Ντέμης έλεγε ότι γήπεδο ευρωπαϊκών προδιαγραφών δεν μπορεί να γίνει στη Ν. Φιλαδέλφεια και με το επίσης αλήστου μνήμης ΠΑΣΟΚ ήθελε να πάει την ΑΕΚ στη Φυλή.

Τι ο Δήμος, παρά τις αποφάσεις του Σ.τ.Ε., δεν έπαιρνε τα σκουδιάρικα από τον χώρο που είχε παραχωρηθεί στην ΑΕΚ.

Τι να πρωτοθυμηθεί κάποιος.

Βεβαίως, στο Ελληνικό, είναι αρκετοί οι φορείς και οι ανεξάρτητες αρχές που θα κάνουν, ήδη, δηλαδή, τα κάνουν, τα στραβά μάτια (στην ΑΕΚ, δεν τα έκαναν, αλλά ούτε και κανένας ΑΕΚτζής ήθελε να τα κάνουν) για να αρχίσει το έργο που η Ν.Δ. είχε προαναγγείλει ότι θα ξεκινήσει τον πρώτο μήνα που θα αναλάμβανε την εξουσία, αλλά, αν ήδη έχει περάσει ένας χρόνος, δεν έχει γίνει ΤΙΠΟΤΑ.

Αν στο όλο σκηνικό προσθέτουμε και την ελληνική γραφειοκρατία αλλά και τη μη  ύπαρξη ενδιαφέροντος για το πρότζεκτ του Ελληνικού πέραν του ξενοδοχείου και του καζίνο, τότε έχουμε την εικόνα που αποτυπώνει με εύγλωττο τρόπο τον σανό με τον οποίο επιχειρεί ο Άδωνης και η κυβέρνηση να ταΐσουν τους Έλληνες.

πηγή fmvoice

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X