Τσιγκρίνσκι: Ανανεώνει για ένα μήνα με την ΑΕΚ

Τσιγκρίνσκι: Ανανεώνει για ένα μήνα με την ΑΕΚ
Photo Credits: INTIME

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι συμφώνησε να ανανεώσει ως το τέλος Ιουλίου με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για ακόμα ένα μήνα θα ανανεώσει με την ΑΕΚ ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι.

Το συμβόλαιο του Ουκρανού στόπερ τελειώνει την τελευταία ημέρα του Ιουνίου, ωστόσο λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού οι αγωνιστικές υποχρεώσεις, τελειώνουν στα τέλη Ιουλίου. Ωστόσο, ο έμπειρος Ουκρανός αμυντικός συμφωνησε να παραμείνει μέλος της ΑΕΚ μέχρι το τέλος του Ιουλίου, ώστε να βοηθήσει την Ενωση να πετύχει τους στόχους της.

Μάλιστα, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι αν πραγματοποιήσει ακόμα 7 συμμετοχές και πιάσει τις 25, τότε το συμβόλαιό του θα ανανεωθεί αυτομάτως για ακόμα έναν χρόνο. Ως το τέλος της χρονιάς, μένουν τουλάχιστον 9 ακόμα αγώνες, ενώ αν η Ενωση προκριθεί στον τελικό τότε οι αναμετρήσεις μέχρι το φινάλε της σεζόν θα υπάρχουν 10 αγώνες.

Οι κουβέντες ΑΕΚ-Τσιγκρίνσκι

Οπως σας είχε ενημερώσει το enwsi.gr πριν από μερικές ημέρες η ΠΑΕ ΑΕΚ έκανε μια πρώτη συζήτηση με την πλευρά του παίκτη για να παραμείνει ακόμη μία σεζόν. Άλλωστε είναι ένας παίκτης που εκτιμούν πολύ στην ΠΑΕ και θα ήθελαν να βοηθήσει και από πόστο στην ομάδα μετά το φινάλε της καριέρας του. Ο ίδιος ο 33χρονος από πλευράς του πάντως θεωρεί ότι μπορεί να αγωνιστεί παραπάνω από ένα χρόνο ακόμη και θα έβλεπε με καλύτερο μάτι το 1+1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X