Ουντέζε για Ενομπακάρε: «Τρομερά ποιοτικός, θα ανεβάσει την ποιότητα της ΑΕΚ»

Ουντέζε για Ενομπακάρε: «Τρομερά ποιοτικός, θα ανεβάσει την ποιότητα της ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Όσα είπε για τον 22χρονο Νιγηριανό άσο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ιφεάνι Ουντέζε σκιαγράφησε το αγωνιστικό προφίλ του Μπράιτ Ενομπακάρε και εκφράστηκε με άκρως εγκωμιαστικά λόγια για τον συμπατριώτη του, ο οποίος βρίσκεται κοντά στην ΑΕΚ, η οποία αύριο (σ.σ. Πέμπτη) τον αναμένει στην Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις που παραχώρησε ο άλλοτε άσος της ΑΕΚ στην «Ώρα των Σπορ»:

Για τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά του Ενομπακάρε: «Είναι ένας εξαιρετικός ποδοσφαιριστής. Διαθέτει φοβερά προσόντα, μπορεί να βοηθήσει, να ανεβάσει την ποιότητα της ΑΕΚ και να κάνει την διαφορά. Είναι πολύ δυνατός στις προσωπικές μονομαχίες κι έχει μεγάλη ικανότητα στο ένας εναντίον ενός. Παίκτης με πολλές αντοχές, γρήγορος και μεγάλος τεχνίτης».

Για το πως μπορεί να κάνει απόσβεση η μεταγραφή του Νιγηριανού: «Η ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, είναι διαφορετική σε σχέση με την Αγγλία. Ο Ενομπακάρε είναι παίκτης – ψυχολογίας. Από την στιγμή που θα εγκλιματιστεί στο ελληνικό περιβάλλον, νιώσει την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ και αισθανθεί χαρούμενος και σαν στο σπίτι του, τότε έχει όλα τα προσόντα και θα κάνει τη διαφορά ανεβάζοντας την δυναμική της ΑΕΚ. Να’ ναι σίγουροι οι φίλοι της ΑΕΚ πως πρόκειται για έναν τρομερά ποιοτικό ποδοσφαιριστή, που θέλει ωστόσο την κατάλληλη διαχείριση για να αποδώσει σύμφωνα με τις μεγάλες δυνατότητές του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X