Ζάαρμπριγκεν - Λεβερκούζεν 0-3: Στον τελικό Κυπέλλου οι «ασπιρίνες»

Ζάαρμπριγκεν - Λεβερκούζεν 0-3: Στον τελικό Κυπέλλου οι «ασπιρίνες»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ζάαρμπριγκεν έγινε το 1950 η πρώτη γερμανική ομάδα που νικά την Ρεάλ Μαδρίτης και είχε την ελπίδα ότι μπορεί να γίνει και η πρώτη από την 4η κατηγορία που φτάνει στον τελικό του Κυπέλλου, όμως δεν τα κατάφερε. Το παραμύθι της έλαβε τέλος στα ημιτελικά, όπου ηττήθηκε εντός έδρας από μια φορμαρισμένη Λεβερκούζεν που έκανε τη δουλειά με δύο γκολ νωρίς και τσέκαρε το εισιτήριο για τη μάχη κόντρα σε μια εκ των Μπάγερν Μονάχου / Αϊντραχτ Φρανκφούρτης που αποτελούν το ζευγάρι του άλλου ημιτελικού.

Ο Πέτερ Μποσζ κατέβασε ανταγωνιστική 11άδα και είδε την ομάδα του, που είναι 4η στην Bundesliga, να ανοίγει το σκορ στο 11’ με βολέ στην κίνηση του Ντιαμπί έπειτα από μπαλιά του Ντέμιρμπαϊ (0-1). Στο 19’ ο Αργεντινός επιθετικός, Αλάριο, με κοντινό διαγώνιο σουτ έγραψε το 0-2 και στο 58’ ο Ντέμιρμπαϊ έδωσε τη δεύτερη ασίστ του στο ματς και ο Μπελαράμπι έκανε το 0-3 με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X