ΑΕΚ: Δεν τόλμησε, δεν κέρδισε

Βαθμολογία πλέι οφ: Η ΑΕΚ έπιασε τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση
Photo Credits: INTIME

Ο Σταύρος Καζαντζόγλου για το ματς της ΑΕΚ στην πρεμιέρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πολλές φορές είναι θέμα πως βλέπεις το ποτήρι. Μισογεμάτο ή μισοάδειο. Που θέτεις τον πήχη των φιλοδοξιών. Για να είμαι ειλικρινής, περίμενα περισσότερα από την ΑΕΚ.

Η πρεμιέρα της σε άφηνε με ένα μεγάλο ερωτηματικό. Τι θα γινόταν αν. Αν ο Καρέρα αποφάσιζε να ρισκάρει νωρίτερα. Αν ο Ολιβέιρα άντεχε να αγωνιστεί περισσότερο. Αν ο Αραούχο ήταν έτοιμος για μεγαλύτερο χρόνο. Αν η μπάλα περνούσε περισσότερο στον Λιβάγια.

Θα πείτε, με τα αν δεν γράφεται η ιστορία. Δεν έχετε άδικο. Η άποψη μου είναι πως η ΑΕΚ θα μπορούσε να πάρει περισσότερα από το παιχνίδι. Η ΑΕΚ έπρεπε να έχει μεγαλύτερη αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της και να δείξει πολύ πιο έτοιμη ψυχολογικά έναντι κάθε αντιπάλου της. Αντιλαμβάνομαι πως ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση και υπήρξε θέμα για τον Δώνη, που χειρίστηκε καλά το παιχνίδι. Αλλά το θέμα είναι πως η ΑΕΚ ήξερε πως όριζε την τύχη της.

Ισως το βάρος που έφερε το ματς της Τούμπας και η απώλεια βαθμών του ΠΑΟΚ – για την οποία ήμουν πεπεισμένος εδώ και μέρες – να βάρυνε πολύ τους παίκτες της ΑΕΚ. Να τους έκανε να πιεστούν ακόμα περισσότερο, αντιλαμβανόμενοι πως παίζουν σε μεγάλο μέρος το Champions League και έναν από τους μεγάλους στόχους της σεζόν που απομένει. Αλλά εκεί θέλω να δω χαρακτήρα, όπως έβγαλε ο Λιβάγια στο τέλος. Να πάρουν την μπάλα όταν καίει και να τη στείλουν στα δίχτυα.

Το θέμα είναι πως η ΑΕΚ μπορούσε να νικήσει. Μπορούσε να νικήσει ακόμα και όταν ισοφάρισε και πίεσε τον Παναθηναϊκό. Θεωρώ λάθος την αντικατάσταση του Μάνταλου, δεδομένου πως έμπαινε στην περιοχή και ήταν σημαντικός και στις δύο φάσεις που έκανε η ΑΕΚ στο φινάλε. Αλλά φαίνεται πως ο Καρέρα γενικά είχε δει διαφορετικά το ματς.

Διαβάστε τη συνέχεια πατώντας εδώ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X