Εγκώμια για Ενομπακάρε: «Είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει-Δεν μπορείς να του πάρεις την μπάλα»

Εγκώμια για Ενομπακάρε: «Είναι ο καλύτερος με τον οποίο έχω παίξει-Δεν μπορείς να του πάρεις την μπάλα»
Photo Credits: INTIME

Πολύ καλά σχόλια από συμπαίκτες του Νιγηριανού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Μπράιτ Ενομπακάρε βρίσκεται στο προσκήνιο για την ΑΕΚ και η περίπτωσή του εξετάζεται πολύ σοβαρά από τον Ίλια Ίβιτς.

Ο 22χρονος Νιγηριανός (με αγγλικό διαβατήριο) έμεινε ελεύθερος από τη Γουλβς και τώρα αναζητά τον επόμενο σταθμό στην καριέρα του. Τη φετινή σεζόν ο Ενομπακάρε μέτρησε μόλις 3 συμμετοχές με την Γούιγκαν (είχε δοθεί δανεικός), αλλά από τον περασμένο Γενάρη που επέστρεψε στους «Λύκους» δεν έχει επίσημο ματς στα πόδια του.

Το report που έχει ο Μάσιμο Καρέρα από τον Κόντε είναι θετικότατο κι αυτό έχει σημασία, αλλά ο Νιγηριανός δεν είναι και τα καλύτερα… παιδιά στο ποδόσφαιρο. Σύμφωνα τουλάχιστον με όσα έχουν πει πρώην συμπαίκτες του. Πιο συγκεκριμένα, δύο συμπαίκτες του στην Κόβεντρι, μιλώντας στην «coventrytelegraph» σχολίασαν τις ικανότητες του Ενομπακάρε, τόσο εντός, όσο και εκτός γηπέδων.

«Όταν ήρθε για πρώτη φορά στη Κόβεντρι ήταν δύσκολο γιατί είχε ειδική μεταχείριση. Κάναμε σκληρή δουλειά στην προπόνηση και ο Μπράιτ απλώς έπαιζε. Δεν μπορούσες να του φέρεσαι σαν τους άλλους, γιατί ήταν πολύ καλύτερος από οποιονδήποτε άλλο. Ήταν τρομακτικός».

«Είναι ο καλύτερος παίκτης με τον οποίο έχω παίξει, 100%. Δεν μπορούσες να του πάρεις την μπάλα. Ήταν τόσο διαφορετικός από όλους τους άλλους. Ωστόσο, μια φορά, είχαμε προπόνηση και δεν εμφανίστηκε. Του τηλεφώνησα και απάντησε ότι ήταν στη Γερμανία».

«Στη Γουίγκαν είχαμε προπόνηση και αυτός κοίταζε και έτσι η ομάδα διέκοψε τον δανεισμό του. Είναι παίκτης για Europa League, νομίζω ότι για εκεί είναι το επίπεδό του. Είναι τρομακτικά καλός, όταν θέλει να είναι. Είμαι σίγουρος, ότι θα πετύχει, είναι ακόμα μόνο νέος», σχολίασε χαρακτηριστικά.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X