Δημητρούλιας: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να απολαύσει ο κόσμος της ΑΕΚ την καλύτερη ομάδα χάντμπολ όλων των εποχών»

Δημητρούλιας: «Θα δουλέψουμε σκληρά για να απολαύσει ο κόσμος της ΑΕΚ την καλύτερη ομάδα χάντμπολ όλων των εποχών»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δημήτρης Δημητρούλιας ανανέωσε τη συνεργασία του με την ΑΕΚ και θα παραμείνει στον «κιτρινόμαυρο» πάγκο για τα επόμενα δύο χρόνια.

Αμέσως μετά την επισημοποίηση της παραμονής του, ο πρωταθληματικός προπονητής έκανε δηλώσεις στο aek.gr, εμφανώς ικανοποιημένος με την εξέλιξη αυτή, δίνοντας το σύνθημα για τις επόμενες σεζόν.

«Η εμπιστοσύνη του ισχυρού άνδρα του Τμήματος χάντμπολ της ΑΕΚ κ. Παπασταμάτη στο πρόσωπό μου, αλλά και των συνεργατών μου, με γεμίζει ικανοποίηση αλλά και ευθύνη να εκπληρώσουμε τους μεγάλους μας στόχους, που δεν είναι άλλοι από την καθιέρωση της ομάδας τόσο στην Ελλάδα ως κυρίαρχη δύναμη, αλλά και στην Ευρώπη ως ανερχόμενη σημαντική δύναμη. Πλέον μετά από ένα χρόνο αισθάνομαι σαν το σπίτι μου και η ομάδα είναι η οικογένειά μου. Την επόμενη διετία, θα δουλέψουμε όλοι σκληρά, ώστε ο κόσμος της ΑΕΚ να απολαύσει την καλύτερη ελληνική ομάδα χάντμπολ όλων των εποχών να προσφέρει θέαμα υψηλών προσδοκιών και να κατακτά τίτλους»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X