ΑΕΚ: Εγινε συνάντηση Μελισσανίδη-Ιβιτς για όλους και για όλα!

ΑΕΚ: Εγινε συνάντηση Μελισσανίδη-Ιβιτς για όλους και για όλα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση κορυφής πραγματοποιήθηκε απόψε στην ΑΕΚ!

Συγκεκριμένα, με τις συνθήκες πλέον να το επιτρέπουν Δημήτρης Μελισσανίδης και Ιλια Ιβιτς είχαν μια σημαντική συνάντηση. Και αυτό διότι λόγω κορωνοϊού και της καραντίνας οι δύο τους δεν τα είχαν πει.

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης συναντήθηκε με τον Ιλια Ιβιτς, λοιπόν, ώστε να σχεδιάσουν την επόμενη ημέρα της ΑΕΚ. Μια συνάντηση που αναμένεται να καθορίσει πολλά για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο Ιλια Ιβιτς μοιράστηκε τις σκέψεις του αλλά και τα… ευρήματά του από την αγορά που μπορούν να ενισχύσουν την ΑΕΚ ενόψει της νέας χρονιάς. Δηλαδή, εκεί που έχει βρει ότι «πονά» η Ενωση και ψάχνει για ενίσχυση.

Ωστόσο, ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής μίλησε και για τα συμβόλαια που λήγουν (Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Κλωναρίδη), τους παίκτες που είναι δανεικοί από άλλες ομάδες (Αραούχο, Βράνιες και Σιμάνσκι )και τους παίκτες που μπαίνουν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου τους (Λιβάγια και Ολιβέιρα). Αλλά και για πωλήσεις ποδοσφαιριστών της… Η «κιτρινόμαυρη» κουβέντα είχε… ουσία, αν και είναι ακόμη νωρίς να καταγραφεί σε επίπεδο ειδήσεων τι αποφασίστηκε από Μελισσανίδη και Ιβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X