Επιστρέφουν στις τάξεις μαθητές Γυμνασίου και Α' και Β' Λυκείου -Τι ισχύει για την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Επιστρέφουν στις τάξεις μαθητές Γυμνασίου και Α' και Β' Λυκείου -Τι ισχύει για την εξ αποστάσεως διδασκαλία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη Δευτέρα 18 Μαΐου επιστρέφουν στο σχολείο και τις τάξεις και οι μαθητές της Α’ και Β’ Λυκείου, αλλά και των Γυμνασίων, μετά την καραντίνα από την πανδημία του κορωνοϊού.

Αυτό θα είναι και το δεύτερο κύμα μαθητών που θα επιστρέψει στα σχολεία, καθώς στις 11 Μαΐου είχαν γυρίσει στις τάξεις οι μαθητές της Γ΄Λυκείου, με τα μαθήματα να γίνονται κάτω από συγκεκριμένες οδηγίες.

Τα σχολεία θα συνεχίσουν να έχουν δύο ζώνες λειτουργίας δηλαδή, θα γίνει διαίρεση τμημάτων σε 2 υποτμήματα (1,5 μ. απόσταση και έως 15 μαθητές ανά τμήμα). Θα ισχύει εκ περιτροπής διδασκαλία στα 2 υποτμήματα (Δευτέρα, Τετάρτη, Παρασκευή / Τρίτη, Πέμπτη και αντίστροφα).

Τι είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς για την επιστροφή στα σχολεία

«Συνεχίζοντας, σας ενημερώνω ότι την προηγούμενη Δευτέρα ξεκίνησε η λειτουργία των σχολείων με την επιστροφή στα θρανία της Γ’ Λυκείου, η οποία κύλησε δίχως προβλήματα» ανέφερε για το θέμα στη σημερινή ενημέρωση για την πορεία του κορωνοϊού στη χώρα, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς.

Πηγή: iefimerida.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X