«Εφυγε» από την ζωή ο Σταμάτης, αγωνιστής της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)

«Εφυγε» από την ζωή ο Σταμάτης, αγωνιστής της ΑΕΚ (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ενας μεγάλος αγωνιστής της ΑΕΚ, «έφυγε» από τη ζωή!

Ο λόγος για τον Σταμάτη. Ο άνθρωπος ήταν πάντα δίπλα στην μεγάλη του αγάπη. Την Ενωση. Ολοι τον έχουν στο φόντο σε δηλώσεις παικτών και παραγόντων της ΑΕΚ να τους κοιτάζει στα μάτια και να χαίρεται με τις νίκες, να απογοητεύεται από τις ήττες.

Αυτό που δεν ξέρουν πολλοί ωστόσο είναι ότι δεν ήταν απλά δίπλα στην ομάδα σαν φίλαθλος. Πολλές φορές έχει προσφέρει την έμπρακτη βοήθειά του σε φροντιστές του Δικεφάλου. Πάντα αφιλοκερδώς.

Ο Σταμάτης, δυστυχώς, δεν πρόλαβε να δει την «Αγιά Σοφιά». Για εκείνον και για όλους εκείνους που «έφυγαν» πριν η ΑΕΚ να μπει στο γήπεδό της, η επιστροφή στη Νέα Φιλαδέλφεια αποκτά άλλη σημασία. Αυτό που τον νίκησε ήταν ο καρκίνος του πνεύμονα που τον κατέβαλλε, δεν τον αντιλήφθηκε εγκαίρως και εν τέλει «έφυγε» μετά από λίγες ημέρες νοσηλείας. Η κηδεία του θα γίνει κατά πάσα πιθανότητα στο Β’ Νεκροταφείο, ωστόσο, αυτό όπως και η ημερομηνία και η ώρα της τελετής θα γίνει αύριο γνωστή.

Τον θάνατό του έκανε γνωστό, ο φίλος της ΑΕΚ, Θεόδωρος Γεωργίου μέσω ανάρτησης στο Facebook. Ενώ, λίγο αργότερα, το μήνυμά του έστειλε και ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος, γράφοντας σε σχετική ανάρτηση: «Καλό ταξίδι, φίλε! Θα υπάρχει και για εσένα μία θέση στο γήπεδό μας, που τόσο πολύ περίμενες να ζήσεις!»

Η σχετική ανάρτηση:

«Δυστυχώς, άλλος ένας αγωνιστής της ομάδος μας δεν θα δεί την «Αγιά Σοφιά» που τόσο πολύ λαχταρούσε! Τα 3 χρόνια βλαχοδήμαρχε που μας στέρησες να σου γίνουν 3 μέρες. Σταμάτη αγαπημένε μου φίλε αιώνια πάντα η μνήμη σου».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X