O Τοντιμπό είπε στον Χάλαντ: «Πήγαινε να γ@@@ς την γιαγιά σου» (VIDEO)

O Τοντιμπό είπε στον Χάλαντ: «Πήγαινε να γ@@@ς την γιαγιά σου» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σάλος έχει ξεσπάσει στην Γερμανία με την αποκάλυψη όσον είπε ο Τοντιμπό στον Χάαλαντ στην διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Σάλκε, σε σημείο μάλιστα ορισμένοι να ζητάνε την αποβολή του δανεικού από την Μπαρτσελόνα από το πρωτάθλημα.

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport» σε ένα κόρνερ στο 23ο λεπτό, Τοντιμπό και Χάαλαντ βρέθηκαν πολύ κοντά και στην ένταση που δημιουργήθηκε ο παίκτης της Σάλκε, δανεικός από την Μπαρτσελόνα, έβρισε χυδαία τον επιθετικό της Ντόρτμουντ, λέγοντας του: «Πάνε να γ@@@@@@ς την γιαγιά σου». Το συμβάν έγινε αντιληπτό από αρκετούς μιας και λόγω της απουσίας των φιλάθλων μπορούσαν να ακουστούν τα πάντα. Μετά το τέλος του αγώνα αρκετοί στην Γερμανία ζητάνε ακόμα και την αποβολή του Τοντιμπό από την Σάλκε και το πρωτάθλημα για την απαράδεκτη συμπεριφορά του και την βρισιά του προς τον Χάαλαντ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X