Απάντησε στην ΕΠΟ ο Αυγενάκης: «Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των Ομοσπονδιών»

Σύσκεψη για την εφαρμογή του VAR συγκάλεσε ο Αυγενάκης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H ΕΠΟ νωρίτερα εξαπέλυσε επίθεση προς τον Λευτέρη Αυγενάκη, o οποίος όμως απάντησε.

Με αφορμή την ανακοίνωση του υφυπουργού Αθλητισμού ότι θα κατατεθεί νομοθετική ρύθμιση για να πραγματοποιηθούν οι εκλογές το φθινόπωρο, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία τονίζει ότι δεν τηρούνται τα συμφωνηθέντα και τον χαρακτηρίζει αναξιόπιστο συνομιλητή. Αφού υπογραμμίζει λοιπόν ότι θίγεται το αυτοδιοίκητο, κάνει γνωστό ότι έχουν ήδη ενημερωθεί για τις εξελίξεις οι FIFA και UEFA.

Όμως, ο Υφυπουργός Αθλητισμού απάντησε στην επίθεση της ΕΠΟ, πως αποτελεί κυβερνητική απόφαση η ανακοίνωση.

Αναλυτικά:

Αποτελεί κυβερνητική απόφαση η σημερινή ανακοίνωση του Υφυπουργείου Αθλητισμού σχετικά με τη νομοθετική ρύθμιση για τον χρόνο διεξαγωγής των εκλογών των αθλητικών ομοσπονδιών (το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους). Ομοίως και για τις εκλογές της ΕΠΟ. Οι διεθνείς ποδοσφαιρικές αρχές ενημερώθηκαν αναλυτικά πριν από τη σχετική ανακοίνωση. Συζητήθηκε, επιπλέον, η εκκρεμότητά τους με τη σύνταξη της Έκθεσης για το ελληνικό ποδόσφαιρο, που απορρέει από το «Μνημόνιο Συνεργασίας», το οποί υπέγραψε η ελληνική Κυβέρνηση με τις FIFA και UEFA στις 25/2/2020 στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X