«Η ΑΕΚ και άλλες πενήντα ομάδες έχουν κλείσει για προετοιμασία στην Πολωνία»

Η φετινή σεζόν είναι περίεργη λόγω της πανδημίας και τα πάντα είναι στον… αέρα όσον αφορά στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων. Πολλά είναι τα πλάνα που επεξεργάζονται οι Ομοσπονδίες, όπως και η Super League, για να συνεχιστούν τα πρωταθλήματα τον Ιούνιο και να ολοκληρωθούν μέχρι τέλος Ιουλίου.

Αν και εφόσον τελειώσουν τα πρωταθλήματα, οι ομάδες θα χρειαστεί να κάνουν δεδομένα μικρότερη προετοιμασία σε σχέση με όσα έχουμε συνηθίσει τα προηγούμενα χρόνια, αφού σύντομα θα ξεκινήσει η επόμενη χρονιά για να μη… μπερδευτεί και η σεζόν 2020/21.

Ο Παύλος Αντωνίου (επικεφαλής για τη διαμονή ξένων ομάδων στην Πολωνία), έδωσε συνέντευξη σε πολωνικό Μέσο και τόνισε πως αρκετές ομάδες έχουν ήδη προγραμματίσει την προετοιμασία τους στην Πολωνία, μεταξύ αυτών και η ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως εδώ και πολλά χρόνια η Ένωση… χτίζεται στο Κίελτσε.

Αναλυτικά όσα είπε στο przegladsportowy.pl

«Η ΑΕΚ, η Ομόνοια Λευκωσίας, η ΑΕΚ Λάρνακας, η Χάποελ Μπέρ Σεβά και σύλλογοι από την Serie Β έχουν ήδη προγραμματίσει τη διαμονή τους στην Πολωνία. Συνολικά, περίπου πενήντα ομάδες θέλουν να προετοιμαστούν το καλοκαίρι στη χώρα. Δυστυχώς, προς το παρόν πρέπει να περιμένουμε να συνεχιστούν οι αεροπορικές πτήσεις και να καθοριστούν τα πρωταθλήματα και τα ευρωπαϊκά κύπελλα για τη νέα σεζόν».

Τα τελευταία χρόνια, κάποιες ομάδες έφτασαν τον Ιούνιο για προετοιμασία, ωστόσο τώρα είναι αδύνατο λόγω της πανδημίας. Οι πρώτες προετοιμασίες φέτος θα γίνουν από τις 25 Ιουλίου και μετά, όπως αναφέρει δημοσίευμα.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X