Hulldailymail: «Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντικό -Εξετάζεται η απόκτησή του»

Hulldailymail: «Προτάθηκε στην ΑΕΚ ο Ντικό -Εξετάζεται η απόκτησή του»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νουά Ντικό βρίσκεται στο επίκεντρο στην Αγγλία.

Ο Νουά Ντικό βρίσκεται στην λίστα της ΑΕΚ αναφορικά με το καλοκαίρι. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός από το Μάλι, είναι κοντά στην έξοδό του από την Χαλ, με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι. Γι’ αυτό και στην Αγγλία γράφουν για τον επόμενο… προορισμό του Ντικό.

Πιο συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα «hulldailymail.co.uk» τονίζει πως «ο Νούχα Ντικό έχει προταθεί σε ευρωπαϊκούς συλλόγους, καθώς η έξοδός του από τη Χαλ είναι κοντά. Το συμβόλαιό του τελειώνει τον επόμενο μήνα και ο Ντικό προτάθηκε στην ΑΕΚ. Είναι ένα μήνυμα αυτό πως προετοιμάζεται για την καλοκαιρινή του αποχώρηση από τη Χαλ. Τα ρεπορτάζ στην Ελλάδα λένε πως η ΑΕΚ συγκαταλέγεται στους συλλόγους που ζυγίζουν την κίνησή τους για τον 27χρονο, καθώς στοχεύει στην μεσοεπιθετική της ενίσχυση. Οι μάνατζερ του Ντικό όπως είναι κατανοητό διερευνούν επιλογές για τον παίκτη τους, προκειμένου να ξεκινήσει μία νέα πρόκληση στο εξωτερικό. Ο μισθός του θα μπορούσε να είναι ένα εμπόδιο, αλλά ο Ντικό, φαίνεται να έχει αποδεχθεί το μέλλον του μακριά από τη Χαλ και μπορεί να ρίξει τις απαιτήσεις του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X