Ο Λίνσεν εξετάζεται από την ΑΕΚ, αλλά... -Η σκέψη για τον Ολλανδό εξτρέμ

Ο Λίνσεν εξετάζεται από την ΑΕΚ, αλλά... -Η σκέψη για τον Ολλανδό εξτρέμ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μπράιαν Λίνσεν είναι στόχος της ΑΕΚ.

Ο 29χρονος Ολλανδός μεσοεπιθετικός εξετάζεται από την ΑΕΚ, όπως αποκαλύφθηκε χθες από τα ολλανδικά ΜΜΕ. Ο 29χρονος άσος της Φίτεσε έχει πραγματοποιήσει μια εξαιρετική εφετινή σεζόν και το καλοκαίρι μένει ελεύθερος, με την Φέγενορντ και βελγικούς συλλόγους να έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους.

Έτσι, λοιπόν, ο Λίνσεν βρίσκεται και στην λίστα της ΑΕΚ. Και στην πραγματικότητα, εξετάζεται αν θα μπορούσε να είναι μια πιθανή λύση για το αριστερό άκρο της επίθεσης. Ωστόσο, σύμφωνα με την «ΩΡΑ των Σπορ», ο Νίλσεν έχει ένα ηχηρό αγωνιστικό «μείον». Το οποίο έχει να κάνει ότι δεν είναι τόσο καλός στο ένας εναντίον ενός. Δηλαδή, υστερεί στον τομέα της ντρίμπλας.

Γι’ αυτό και μπορεί μεν να είναι στην λίστα της «Ένωσης». Αλλά ο Ίλια Ίβιτς «σκανάρει» την αγορά, για κάποια ακόμα καλύτερη λύση. Μην ξεχννάμε ότι η ΑΕΚ στην λίστα της για αριστερό εξτρέμ και τον Μουαμέρ Τάνκοβιτς.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X