Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για το μέλλον -Ετσι είναι η ζωή με τον Γιακουμάκη»

Βασιλαντωνόπουλος: «Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα για το μέλλον -Ετσι είναι η ζωή με τον Γιακουμάκη»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος ήταν καλεσμένος της εκπομπής eplayoffs2020 με τον αμυντικό που ανήκει στην ΑΕΚ και αγωνίζεται στην Γκόρνικ Ζάμπρε ως δανεικός να μιλάει για τη ζωή του στην Πολωνία, τις “μάχες” με τον Γιακουμάκη στο FIFA, το βραβείο με το κοτόπουλο αλλά και το μέλλον του.

Για το πως περνάνε την καραντίνα στην Πολωνία: “Και για εμάς και για όλο τον κόσμο είναι μια πάρα πολύ δύσκολη κατάσταση. Χρειάζεται υπομονή και ηρεμία και στη συνέχεια. Εμείς μείναμε εδώ, όπως είπε και ο Γιώργος υπήρχαν αρκετές δυσκολίες. Κάποια στιγμή σταματήσαμε το τρέξιμο. Είχαν κλείσει τα πάντα, δεν μπορούσαμε να βγούμε ούτε έξω από το σπίτι. Εδώ και μία εβδομάδα άνοιξε ξανά ένα πάρκο που είναι κοντά στο σπίτι μας και μπορούμε και πάλι να τρέχουμε”.

Για τους αγώνες που έχουν παίξει: “Έναν αγώνα έχουμε παίξει. Ήταν να παίξουμε και δεύτερο, αλλά την ημέρα του αγώνα αποφασίστηκε η διακοπή του πρωταθλήματος”.

Για τη νίκη που έδωσε ο Βασιλαντωνόπουλος στη Γκόρνικ με το γκολ του: “Πήρα δώρο ένα κοτόπουλο. Και εγώ δεν το ήξερα, μου το εξήγησε ένας συμπαίκτης μου που έπαιζε στην Ελλάδα και στους νέους του Παναθηναϊκού, ο Κόι. Πανηγυρίζαμε και ήρθε ένας κύριος που είναι πολλά χρόνια στην ομάδα και εμείς τον είχαμε γνωρίσει μέσα στην πρώτη βδομάδα μας στην Πολωνία, από τους πιο παλιούς οπαδούς της ομάδας. Πάντα σε κάθε αγώνα έχει ένα κουδούνι και το χτυπάει και στα γκολ και κατά τη διάρκεια του αγώνα. Και στον MVP του αγώνα έχει σαν έπαθλο μία κότα. Πρέπει να έχει φάρμα ολόκληρη, δεν ξέρω. Μου ήρθε ξαφνικό, δεν ήξερα τι γινόταν. Μου εξήγησε ο Κόι ότι είναι έθιμο της ομάδας.

Για το πως περιμένουν τη νέα χρονιά μετά την ολοκλήρωση του δανεισμού τους από την ΑΕΚ: “Δεν μπορούμε να μιλήσουμε ακόμα γι’ αυτό γιατί περνάμε μια δύσκολη κατάσταση. Το ποδόσφαιρο έρχεται σε δεύτερη μοίρα. Θα ξεκινήσουμε και θέλει μεγάλη προσοχή γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Να ξεκινήσουμε και βλέπουμε μέρα με τη μέρα”.

Για το αν θα παρέμεναν στο εξωτερικό: “Μικρό το διάστημα. Μία βδομάδα κάναμε προπονήσεις, παίξαμε έναν αγώνα και μετά σταματήσαμε”.

Για τις “μονομαχίες” στο FIFA 2020: “Ο Γιώργος νευριάζει πολύ να ξέρεις. Ήδη το τραπέζι το έχει σπάσει να ξέρεις. Και το τηλεχειριστήριο. Ο Γιώργος είναι ο καλύτερος, εγώ δεν έπαιζα πολύ πριν έρθουμε εδώ”.

Πως έσπασε το τραπέζι ο Γιακουμάκης αφού είναι καλύτερος; “Είμαστε στην ίδια ομάδα σε ένα πρωτάθλημα, παιζουμε συμπαίκτες. Κάποιες φορές όμως το παιχνίδι κάνει τα δικά του και ο Γιώργος νευριάζει. Προχθές ήταν έτοιμος να ρίξει το τηλεχειριστήριο στην τηλεόραση και να την σπάσει. Τον κράτησα με νύχια και με δόντια για να μην την σπάσει”.

Δείτε τη συνέντευξη από το 1:25:30 και μετά:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X