Ο Χέντερσον αποκάλυψε γιατί δεν ζήτησε φανέλα του Μέσι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα

Ο Χέντερσον αποκάλυψε γιατί δεν ζήτησε φανέλα του Μέσι μετά την ήττα από την Μπαρτσελόνα
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ακόμα θυμάται την πρώτη φορά που έπαιξε αντίπαλος του Λιονέλ Μέσι, ο Τζόρνταν Χέντερσον, στην ήττα με 3-0 της Λίβερπουλ από την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου», την περασμένη σεζόν, για το Champions League (παρόλο που στη ρεβάνς οι «reds» ήταν εκείνοι που χαμογέλασαν).

Όπως αποκάλυψε ο αρχηγός της Λίβερπουλ, μιλώντας στην Daily Mail, δεν θα ζητούσε ποτέ τη φανέλα του σούπερ σταρ των «μπλαουγκράνα», μετά το τέλος του ματς.

«Ήταν η πρώτη φορά που ήμουν μέσα στο γήπεδο με τον Λιονέλ Μέσι. Δεν σκέφτεσαι “Θεέ μου, αυτός είναι”, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παίζει το παιχνίδι διαφορετικά από ότι όταν τον βλέπετε στην τηλεόραση. Είναι τόσο γρήγορος. Σκέφτομαι εκείνο το φάουλ του τώρα, ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω ότι το έβαλε.

Σας έχω πει πόσο καλός θεωρώ ότι είναι ο Άλισον, αλλά ο Μέσι έβαλε αυτό το σουτ στην μόνη περιοχή που ο Άλι δεν μπορούσε να προστατεύσει. Το χτύπημα, η ακρίβεια – ήταν απολύτως τέλειο», είπε για τον Αργεντινό σταρ.

«Αν σκέφτηκα να ζητήσω τη φανέλα του; Όχι. Δεν το σκέφτηκα. Ο Ρόι Κιν μου είχε πει όταν ήμουν στη Σάντερλαντ ότι αν ζητήσεις μια φανέλα κάποιου, φαίνεται σαν να σας φοβίζει.»

Ο Χέντερσον παραδέχτηκε ότι κατέληξε να πάρει τη φανέλα του Σουάρες, αλλά μόνο από σεβασμό σε έναν παλιό συμπαίκτη του που κάποτε είχε παίξει μαζί του στο «Άνφιλντ».

«Όπως αποδείχθηκε, γύρισα σπίτι με τη φανέλα του Λουίς Σουάρες. Ο Λούις είναι καλό παιδί και μου την έδωσε ως μια χειρονομία, ότι είχαμε παίξει μαζί για τη Λίβερπουλ», κατέληξε.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X