Σέζνι: «Όταν ήμουν στην Αρσεναλ κάπνιζα συστηματικά και ο Βενγκέρ το ήξερε-Άναβα τσιγάρο μετά τα ματς»

Ο νυν τερματοφύλακας της Γιουβέντους και πρώην της Αρσεναλ, Βόιτσεχ Σέζνι, διηγήθηκε μια ενδιαφέρουσα ιστορία από το 2015 όταν ο Άρσεν Βενγκέρ έμαθε ότι καπνίζει.

«Εκείνη την εποχή κάπνιζα συστηματικά και ο προπονητής το ήξερε πολύ καλά. Το μόνο που ήθελε ήταν να μην το κάνω στα αποδυτήρια, το γνώριζα αυτό. Λόγω του στρες από τους αγώνες, κάπνιζα αμέσως μετά τα ματς, όταν η ομάδα βρισκόταν ακόμα στα αποδυτήρια. Πήγαινα σε μια γωνία στα ντους, σε σημείο που οι υπόλοιποι να μην μπορούν να με δουν και άναβα ένα τσιγάρο. Κάποια στιγμή, κάποιος με είδε, όχι ο προπονητής, αλλά του το είπε. Τον συνάντησα μερικές μέρες μετά, ρώτησε αν είναι αλήθεια και του απάντησα πως είναι.

Μου έβαλε πρόστιμο, μου εξήγησε ότι για κάποιες μέρες θα με αφήσει στον πάγκο αλλά δεν έγινε μεγάλη κουβέντα για το θέμα, ήταν απόλυτα επαγγελματίας. Νόμιζα ότι θα επιστρέψω στην ομάδα έπειτα από μερικές εβδομάδες, όμως κάναμε καλό σερί και ο Οσπίνα εξαιρετικές εμφανίσεις σε αυτά τα ματς και κράτησε τη θέση του. Αυτό σήμαινε ότι θα μπορούσα είτε να μείνω και να προσπαθήσω να γίνω ξανά βασικός ή να πείσω τον Βενγκέρ ότι το καλύτερο για μένα θα ήταν να φύγω δανεικός».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X