ΑΕΚ: Οι 3 άξονες του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού!

ΑΕΚ: Οι 3 άξονες του καλοκαιρινού μεταγραφικού σχεδιασμού!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το πλάνο της ΑΕΚ αναφορικά με τη νέα σεζόν.

Ήδη στην «Ένωση» έχουν κάνει ένα πρώτο προσχέδιο για τις προτεραιότητες και για τις ανάγκες της ομάδας. Αν και είναι απολύτως ξεκάθαρο, πως είναι πολύ δύσκολο, να προχωρήσει κάτι μεταγραφικό με τις υπάρχουσες συνθήκες. Ο κορωνοϊός έχει «παγώσει» τα πάντα. Και χωρίς να παιχτεί μπάλα, είναι δύσκολο οι ομάδες να προβούν σε αγορές παικτών, είτε σε πωλήσεις.

Βέβαια, στην ΑΕΚ έχουν πλάνο και σχέδιο για την ΑΕΚ της νέας σεζόν. Φυσικά, προτεραιότητα για την ΑΕΚ είναι να διευθετηθούν οι δανεισμοί των Όγκνιεν Βράνιες, Σέρχιο Αραούχο και Νταμιάν Σιμάνκσι, που ολοκληρώνονται το καλοκαίρι. Ο Βράνιες είναι δανεικός στην «Ένωση». Αλλά η Άντερλεχτ αντιμετωπίζει χιλιάδες οικονομικά προβλήματα. Και το πιο πιθανό είναι να αποχωρήσει ο Βόσνιος. Ακόμα και ως ελεύθευρος, όπως αναφέρουν τα μέσα του Βελγίου.

Επειτα, για τον Αραούχο υπάρχει η ρήτρα των 2.7 εκατομμυρίων ευρώ. Όμως, αυτά τα λεφτά εν μέσω πανδημίας είναι πολλά. Γι’ αυτό ΑΕΚ-Λας Πάλμας αναμένεται να κάτσουν και πάλι στο ίδιο τραπέζι για να γίνει επαναδιαπραγμάτευση. Επίσης, εάν δεν μείνει στην ομάδα, η ΑΕΚ θα πληρώσει ως «πέναλτι» 200.000 ευρώ στην ομάδα των Κανάριων νησιών.

Στον δανεισμό του Νταμιάν Σιμάνσκι, υπάρχει ρήτρα 1.5 εκατ. ευρώ. Τα οποία η ΑΕΚ αν θέλει να τον κρατήσει πρέπει να τα δώσει εφάπαξ. Όμως, η «Ένωση» αναμένεται να ξανά συζητήσει με την Αχμάτ Γκρόζνι, ώστε να αλλάξει τον τρόπο αποπληρωμής, για να μείνει ο Πολωνός, που έχει ικανοποιήσει τους ανθρώπους της ΑΕΚ με την απόδοσή του.

Εν συνεχεία, υπάρχουν και συμβόλαια που λήγουν στο τέλος της σεζόν και για τα οποία επίσης θα πρέπει να ληφθούν αποφάσεις. Οι παίκτες που έχουν συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2020 είναι οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Βίκτωρας Κλωναρίδης και Νίκλας Χουλτ. Ο Ουκρανός – πιθανότατα – θα συζητήσει για ανανέωση με την ΑΕΚ, ενώ πιο δύσκολη είναι η παραμονή για τους άλλους δύο.

Στο τέλος, είναι και η λίστα παικτών για το καλοκαίρι. Ποδοσφαιριστές που θα μπορούν να δώσουν περαιτέρω ποιότητα στην ΑΕΚ και να την ενισχύσουν σε θέση που πονάει. Ενώ η πρώτη κίνηση, που θέλει να κάνει η «Ένωση» είναι στο αριστερό άκρο της επίθεσης.

Πάνω σ’ αυτούς τους τρεις άξονες, λοιπόν, κινείται την δεδομένη χρονική στιγμή ο σχεδιασμός.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X