Γαλατσόπουλος: «Θέλουμε νέο τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες της Basket League»

Γαλατσόπουλος: «Θέλουμε νέο τριετές τηλεοπτικό συμβόλαιο για όλες τις ομάδες της Basket League»
Photo Credits: INTIME

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ Βαγγέλης Γαλατσόπουλος εξήγησε ότι ζήτησε να συζητήσει με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ένα νέο τηλεοπτικό συμβόλαιο που να περιλαμβάνει όλες τις ομάδες της ΕΚΟ Basket League.

Μιλώντας στο basketplus, ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος είπε ότι έχει ζητήσει να κάνει μια συζήτηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού ώστε να πέσει στο τραπέζι ένα νέο τριετές συμβόλαιο με το κρατικό κανάλι:

«Περνάμε κάποιες συνθήκες που δεν έχουμε ξαναδεί κι αυτό ισχύει για όλο τον κόσμο. Άρα, σίγουρα για όλους υπάρχουν δυσκολίες και γι’ αυτό χρειάζεται συνεργασία, συναίνεση, διάλογο. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε κι εμείς. Αυτό κάνουμε και αναφορικά με τους παίκτες, τους χορηγούς οι οποίοι πιστεύω ότι θα στηρίξουν το μπάσκετ και την επόμενη χρονιά. Πιστεύω ότι και η Πολιτεία μέσω της ΕΡΤ η οποία έχει τα τηλεοπτικά δικαιώματα θα φανεί αντάξια ώστε να στηρίξει το πρωτάθλημα που μετά από τόσα χρόνια μπήκε στα σπίτια όλων των Ελλήνων. Έτσι, θα μπορέσουμε να κάνουμε μία σοβαρή συζήτηση και με τη στήριξη της Πολιτείας να κάνουμε ένα καινούργιο τηλεοπτικό συμβόλαιο. Είναι δύσκολες οι στιγμές και ζήτησα από τον υφυπουργό Αθλητισμού να κάνουμε μία συζήτηση για ένα νέο τριετές συμβόλαιο για όλες τις ομάδες του μπάσκετ» και συνέχισε:

«Θα πρέπει να είμαστε ενωμένοι για να ξεπεράσουμε αυτή τη μεγάλη κρίση. Τώρα δεν είναι η κατάλληλη στιγμή, αλλά θα έρθει η ώρα, όπως μέχρι τώρα συνεργαζόμαστε άψογα με τη διοίκηση της ΕΡΤ, να καθίσουμε σε ένα τραπέζι εν όψει και της λήξης του συμβολαίου και να συζητήσουμε μία νέα συνεργασία. Εκεί πραγματικά πιστεύω ότι η Πολιτεία θα στηρίξει το μπάσκετ, το οποίο έχει προσφέρει πάρα πολλά, και να κάνουμε ένα τριετές συμβόλαιο με όλες τις ομάδες.  Υπάρχει μία συνεχής επικοινωνία και με την Πολιτεία και με την ομοσπονδία και με τους ιδιοκτήτες των ομάδων οι οποίοι περνούν δύσκολες στιγμές αφού είναι επιχειρηματίες. Γι’ αυτό χρειάζεται διάλογος, συναίνεση και συζήτηση, ώστε να δούμε το αύριο του ελληνικού μπάσκετ. Το πιο σημαντικό είναι το πόσες ομάδες θα έχουν τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν μετά απ’ αυτήν την κρίση, αφού υπολογίζεται μία ύφεση της τάξης του 10%. Μακάρι να έχουν όλοι τη δυνατότητα να αντεπεξέλθουν και να συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα.»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X