Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Το NBA έβαλε τη δημόσια υγεία πάνω από το συμφέρον»

Αμπντούλ-Τζαμπάρ: «Το NBA έβαλε τη δημόσια υγεία πάνω από το συμφέρον»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένας από τους μεγαλύτερους σέντερ όλων των εποχών, ο Καρίμ Αμπντούλ-Τζαμπάρ, έγραψε ένα γράμμα στο «The Guardian», μέσω του οποίου απένειμε τα εύσημα στους ιθύνοντες του NBA, που διέκοψαν άμεσα το κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη, για τον κοροναϊό, βάζοντας τη δημόσια υγεία, πάνω από το συμφέρον τους. Παράλληλα, κατέκρινε τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ.

Το γράμμα του Αμπντούλ-Τζαμπάρ, έχει ως εξής: «Αυτό που κάτι τόσο σημαντικές τις ενέργειες του ΝΒΑ, αλλά και των άλλων αθλημάτων, είναι πως πράττουν εθελοντικά και όχι καταναγκαστικά, από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση. Θα μπορούσαν να έχουν κάνει πίσω – όπως έκανε η ομοσπονδιακή κυβέρνηση – και να παίρνουν και το τελευταίο δολάριο από τον κόσμο, πριν κλείσουν τις πόρτες τους. Αλλά έβαλαν την δημόσια υγεία πάνω από το προσωπικό συμφέρον, κάτι που δεν μπορεί να πει (ότι έκανε) η διοίκηση του Τραμπ. Δίνουν το παράδειγμα, κάτι που ο Τραμπ προσωπικά δεν έκανε. Μόλις λίγες ημέρες πριν, όταν τα κέντρα υγείας και πρόληψης έδιναν έμφαση στο να ΜΗΝ δίνετε τα χέρια σας, ο Τραμπ πήγε σε μια ομάδα υποστηρικτών του, να τους δώσει τα χέρια».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X