Κορωνοϊός, έρευνα για τους Ελληνες: Το 80% έκοψε εστιατόρια, καφέ -Το 75% πάει λιγότερες επισκέψεις

Κορωνοϊός, έρευνα για τους Ελληνες: Το 80% έκοψε εστιατόρια, καφέ -Το 75% πάει λιγότερες επισκέψεις

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το 89% των πολιτών τάσσεται υπέρ του «λουκέτου» στα σχολεία και το 80% μείωσε τις εξόδους του στα εστιατόρια και τις καφετέριες λόγω κορωνοϊου.

Το 78% περιόρισε τις μετακινήσεις του και το 71% τάσσεται υπέρ της αναβολής της Θείας Κοινωνίας, όπως καταδεικνύουν τα αποτελέσματα έρευνας που διενήργησε η εταιρεία «Interview» για τα μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορωνοϊού. Επίσης, το 62% των ερωτηθέντων θεωρεί πως τα μέτρα που ελήφθησαν μέχρι στιγμής για την πανδημία είναι αρκετά για να σταματήσουν την εξάπλωσή της, ενώ το 38% εκτιμά πως χρειάζονται κι άλλα.

Η ερεύνα για τον κορωνοϊο

Πιο αναλυτικά, σύμφωνα με την πρώτη σφυγμομέτρηση της εταιρείας για τον κορωνοϊό, ο περιορισμός των μετακινήσεων είναι μία πραγματικότητα για το 78% των ερωτώμενων, αντίθετα δεν περιόρισε τις μετακινήσεις του το 22%.

Το 80% μείωσε τις εξόδους του σε εστιατόρια και καφετέριες, σε αντίθεση με το 20% που δεν πήρε τέτοια μέτρα, ενώ το 75% παραδέχεται πως η πανδημία έχει μειώσει γενικότερα τις κοινωνικές επαφές.
Το 90% δεν έχει σκεφτεί ή δεν έχει προβεί, μέχρι στιγμής, σε ηλεκτρονική αγορά των προϊόντων που συνήθως προμηθεύεται από σούπερ μάρκετ, εύρημα το οποίο -σύμφωνα με την εταιρεία που διενήργησε τη δημοσκόπηση- φαίνεται πως διαψεύδει τις μεμονωμένες εικόνες περί «πανικού» από την πλευρά των καταναλωτών προκειμένου να στοκάρουν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X