Το ειδικό πρόγραμμα επιστροφής του Γαλανόπουλου στα Σπάτα (VIDEO)

Ο Κώστας Γαλανόπουλος είναι όλο και πιο κοντά στην επιστροφή του στα γήπεδα. Την προηγούμενη εβδομάδα, μάλιστα, ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ένα μεγάλο βήμα στην προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει άμεσα στα γήπεδα.

Ο διεθνής μέσος είχε τραυματιστεί τον Δεκέμβρη και ως εκ τούτου είχε περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Αυτό έγινε μάλιστα σε μια περίοδο που έδειχνε να είναι στην καλύτερη του κατάσταση. Τόσο με τον Δικέφαλο, όσο και με την Εθνική. Ωστόσο, ο διεθνής μέσος προσπαθεί να επιστρέψει το συντομότερο δυνατό. Έκοψε τα ράμματα στον εγχειρισμένο του αστράγαλο πριν από περίπου δυο εβδομάδες και έβγαλε την προστατευτική του μπότα. Σήμερα ξεκίνησε τρέξιμο και κάθε μέρα είναι πιο κοντά στην επάνοδό του.

Οπως φαίνεται από βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram, ακολουθεί ειδικό πρόγραμμα στα Σπάτα σε γήπεδο με άμμο.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος ακολουθεί το πρόγραμμά του πιστά και αναμένεται να επιστρέψει σε περίπου ένα μήνα. Με την επιστροφή Γαλανόπουλου, τον αναγεννημένο Κρίστιτσιτς, τον εξαιρετικό Σιμάνσκι και τις πολύτιμες βοήθειες από Σιμόες, Σαμπανάτζοβιτς, ο χώρος του κέντρου μπορεί να αποτελέσει εκ νέου «όπλο» για τον Ιταλό τεχνικό.

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε ο Κώστας Γαλανόπουλος:

https://www.instagram.com/p/B9jGtLtJ27K/?utm_source=ig_web_copy_link

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X