Εικόνες από την κοπή πίτας της Λέσχης ιστορίας και πολιτισμού της ΑΕΚ

Η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ έκοψε την πίτα της και τίμησε τον πρόεδρο της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο.

Το μεσημέρι της Κυριακής η Λέσχη Ιστορίας και Πολιτισμού της ΑΕΚ έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, σε μια εκδήλωση που ήταν αφιερωμένη στην συμπλήρωση των 100 ετών από την υπογραφή της συνθήκης των Σεβρών. Ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν και ο Μάκης Αγγελόπουλος. Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ ΑΕΚ τιμήθηκε από τους υπεύθυνους της Λέσχης για την προσφορά του στην ομάδα όλα αυτά τα χρόνια. Αφορμή στάθηκε ο τέταρτος τίτλος της Βασίλισσας επί της ηγεσίας του φυσικά πριν απο μια εβδομάδα στη Κρήτη.

Στο μήνυμά του, κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Αγγελόπουλος ανέφερε “Είναι μεγάλη τιμή αυτή η βράβευση. Πέρα από τους τίτλους είμαι υπερήφανος για τις ατέλειωτες κοινωνικές δράσεις, μια εξ αυτών είναι και σε συνεργασία με την αρχιεπισκοπή και είμαστε πραγματικά υπερήφανοι γιατί το προσφυγικό είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα. Εμείς είμαστε υποχρεωμένοι στα πεδία των μαχών, στα γήπεδα, να γιγαντώνουμε τον σύλλογο”.

Ανάμεσα στα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης ήταν και ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, Χρήστος Ζούπας, ενώ το παρών έδωσε και ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ευάγγελος Ασλανίδης, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X