Αλέγκρι: «Δεν έχω τίποτα με την Παρί Σεν Ζερμέν»

Αλέγκρι: «Δεν έχω τίποτα με την Παρί Σεν Ζερμέν»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι διέψευσε ότι συζητάει με την Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά προανήγγειλε ότι τον Σεπτέμβριο επιστρέφει στους πάγκους.

Βρίσκεται στο Παρίσι για την παρουσίαση του βιβλίου του «E Molto Semplice» («Είναι πολύ απλό») και δεν ήταν λίγοι εκείνοι που συνδύασαν την παρουσία του με συζητήσεις με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, όμως, ξεκαθάρισε ότι δεν συζητάει με τον γαλλικό σύλλογο. «Δεν έχω τίποτα με την Παρί, γιατί θα ήταν και έλλειψη σεβασμού προς άλλους ανθρώπους» εξήγησε ο πρώην τεχνικός των Μίλαν και Γιουβέντους, αναφερόμενος στον Τόμας Τούχελ.

«Τον Σεπτέμβριο θα γυρίσω στους πάγκους, γιατί συνηθίζω στις διακοπές και δεν είναι καλό. Πρέπει να γυρίσω!» πρόσθεσε αστειευόμενος ο Αλέγκρι, το όνομα του οποίου έχει συνδεθεί κατά καιρούς με πολλές ομάδες εκτός Ιταλίας.

«Είναι μια επιθυμία να εργαστώ στο εξωτερικό, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει συμφωνία με αγγλικές, ισπανικές ή γαλλικές ομάδες. Περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή για να αξιολογήσουμε τις προτάσεις που θα έχουμε» συμπλήρωσε ο Ιταλός προπονητής, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι μαθαίνει αγγλικά, προκειμένου να μπορεί να συνεννοείται καλύτερα όποτε βγαίνει εκτός Ιταλίας. Για διασκέδαση ή και για… δουλειά, βεβαίως.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X