Έξαλλη η πρόεδρος του Εφετείου με τον Κούγια: «Τα έχω δει όλα»!

Έξαλλη η πρόεδρος του Εφετείου με τον Κούγια: «Τα έχω δει όλα»!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εκτός εαυτού βγήκε κατά τη διάρκεια της κατάθεσης του Αλέξη Κούγια η πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων στη δίκη της “Συμμορίας”, Αριστέα Τσαμαδιά. Ο εκνευρισμός της προέδρου προκλήθηκε όταν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΛ άνοιξε διάλογο με τους κατηγορούμενους και τους δικηγόρους τους για έναν διαιτητή από την Κόρινθο που δεν θυμόταν το όνομά του.

Ο Αλέξης Κούγιας ρωτούσε τους κατηγορούμενους για την καταγωγή του, εκείνοι του έλεγαν πως ήταν από άλλη Ένωση, στον… διάλογο πήραν μέρος και δικηγόροι των κατηγορούμενων, ο Αλέξης Κούγιας επέμενε ότι ήταν από την Κόρινθο και η πρόεδρος βγήκε εκτός εαυτού!

Αρχικά απείλησε με διακοπή ]και αφού το σκηνικό συνεχίστηκε, η Αριστέα Τσαμαδιά σηκώθηκε και αποχώρησε λέγοντας εκτός εαυτού: “Τα έχω δει όλα, οι συνήγοροι να προσπαθούν να πείσουν τους μάρτυρες και οι μάρτυρες τους κατηγορούμενους. Διακόπτω τη δίκη προσωρινά”!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X