Φοβερή δήλωση του αρχηγού του Διαγόρα: «Είμαι βαμμένος ΑΕΚτζής» (ΦΩΤΟ)

Λίγο έμεινε για τον ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας όπου η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει τον Διαγόρα Δρυοπιδέων. Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό στο επίσημο προφίλ της ομάδας με έδρα το Αιγάλεω, ο αρχηγός του Διαγόρα Μιχάλης Καρασταμάτης δήλωσε πως είναι… φανατικός ΑΕΚτζής και προτιμά αν δεν το πάρει η ομάδα του το Κύπελλο να το πάρει η «Βασίλισσα».

Μάλιστα ο αρχηγός του Διαγόρα, Μιχάλης Καρασταμάτης που έχει… έντονα κιτρινόμαυρα αισθήματα είναι κουμπάρος με τον διεθνή σέντερ της Ένωσης Δημήτρη Μαυροειδή. Οι δυο αρχηγοί δηλαδή των ομάδων του ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, εκτός από ΑΕΚτζήδες θα είναι και… κουμπάροι!

Δείτε την ανάρτηση:

Η ιστορικότερη στιγμή για τον Διαγόρα Δρυοπιδέων στο θεσμό του Κυπέλλου, έφτασε. Η ομαδα μας θα αντιμετωπίσει την ΑΕΚ τη Τετάρτη (12/2, 20:00) στο κλειστό “Σταύρος Βενέτης”, στο πλαίσιο του ημιτελικού κυπέλλου Ελλάδος. Ο αρχηγος Μιχάλης Καρασταμάτης δήλωσε πως τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα έχουν ρίξει τη ψυχολογία, αλλά η αναμέτρηση με τους “κιτρινόμαυρους” είναι ένα παιχνίδι γιορτή. Συνέχισε τονίζοντας πως είναι “βαμμένος” ΑΕΚτζής και θέλει να πάρει το κύπελλο η ΑΕΚ, εάν δεν τα καταφέρει ο Διαγόρας.

«Ο αγώνας με την ΑΕΚ είναι πρωτόγνωρη εμπειρία για τα περισσότερα παιδιά στην ομάδα και φυσικά ιστορική στιγμή για το σύλλογο. Είναι ένα παιχνίδι γιορτή, που ίσως το περιμέναμε λίγο διαφορετικά, διότι τις τελευταίες αγωνιστικές έχουμε κάποια ατυχή αποτελέσματα που μας έχουν ρίξει τη ψυχολογία, αλλά πάμε να το χαρούμε και να περάσουμε καλά. Αν δεν καταφέρουμε εμείς να πάρουμε το Κύπελλο, θα ήθελα να το πάρει η ΑΕΚ, διότι είμαι βαμμένος αεκτζής!»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X