Λουίζ Αντριάνο: «Ο Καρέρα ήταν πολύ αγαπητός στην Σπαρτάκ, οι οπαδοί φώναζαν το όνομά του όταν έφυγε...»

Φτιάχνει ομάδα, τώρα θέλει και ενίσχυση
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Λουίζ Αντριάνο μίλησε στο sport24.ru για τη συμβολή του πρώην προπονητή της ομάδας της Σπαρτάκ και νυν της ΑΕΚ, Μάσιμο Καρέρα στο Πρωτάθλημα την σεζόν 2016/17.

Μάλιστα, ο Βραζιλιάνος χαρακτήρισε τον Μάσιμο Καρέρα ως τον καλύτερο προπονητή που είχε!

Αναλυτικά:

«Στην αρχή πρόσεξα στο διαδίκτυο την αντιπάθεια που είχε ο κόσμος για τον αντικαταστάτη του Καρέρα, Ντένις Γκλουσάκοφ. Ο Καρέρα ήταν πολύ αγαπητός από τον κόσμο. Αργότερα, με τα αρνητικά αποτελέσματα, έγινε ακόμα πιο χειρότερο και όλοι του χρέωναν την αποτυχία της ομάδας.

Και ο Καρέρα και οι παίκτες είχαν συνεισφορά στο Πρωτάθλημα αλλά ο Μάσιμο ήταν η ηγεσία της ομάδας. Όταν έφυγε οι οπαδοί συνέχιζαν να τραγουδούν το όνομά του. Η ομάδα έχανε; Οι οπαδοί φώναζαν “Καρέρα, Καρέρα”. Η ομάδα κέρδιζε; Πάλι τραγουδούσαν το όνομά του. Αυτό δεν έκανε καλό βέβαια στους παίκτες…

Μιλάω ακόμα μαζί του, είμαστε σε επαφή, είναι κορυφαίος προπονητής. Ποτέ κανείς παίκτης δεν συγκρούστηκε μαζί του. Είχαμε καλή χημεία οι δυο μας, είχε πει ότι ήμουν ο αγαπημένος του. Αυτό είναι βέβαια φυσιολογικό, σε κάποιους αρέσεις, σε κάποιους λιγότερο».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X