«Αγριες Μέλισσες»: Σε ποια ηθοποιό είχαν προτείνει να παίξει τη Μυρσίνη (VIDEO)

Στη σειρά, η οποία είναι μια παραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που σημειώνει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, συμμετέχουν καταξιωμένοι ηθοποιοί και συντελεστές, όπως η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία υποδύεται την «κακιά» Μυρσίνη Σεβαστού.

Πριν ο ρόλος όμως καταλήξει σε αυτήν, είχε προταθεί και σε μια άλλη ηθοποιό. Ο λόγος για την Ελισάβετ Μουτάφη, η οποία εξομολογήθηκε «Στη φωλιά των Κου Κου» πως βρέθηκε πολύ κοντά σε δύο πρωταγωνιστικούς ρόλους σε δημοφιλείς σειρές του ΑΝΤ1, αλλά τελικά δεν πήρε κανέναν από τους δύο.

«Μου είχε γίνει πρόταση για τη σειρά “Γυναίκα χωρίς όνομα”, αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη που το κάνει η Μαριάννα Τουμασάτου, γιατί είναι λατρεμένη φίλη και σπουδαία ηθοποιός. Επειδή είχα κλείσει ήδη την “Οργή” και μπορεί να παιζόταν το ένα πριν από το άλλο, δεν θα μπορούσα να είμαι σε δύο σειρές καπάκι στο ίδιο κανάλι», ανέφερε η Ελισάβετ Μουτάφη.

«Μου είχαν προτείνει την Μυρσίνη στις Άγριες Μέλισσες. Την κάνει η Κατερίνα Διδασκάλου, η οποία είναι απίστευτη. Την έχω δει και είναι εξαιρετική. Ίσως ήμουν λίγο μικρή», πρόσθεση η ηθοποιός.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X