Άλωσε την Μαδρίτη η Μπασκόνια!

Άλωσε την Μαδρίτη η Μπασκόνια!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Βάσκοι, που στα τελευταία παιχνίδια τους παρουσιάζουν βελτίωση στην εικόνα τους, κατάφεραν να φτάσουν στο νικηφόρο αποτέλεσμα, χάρη στον Τόρνικε Σενγκέλια. Ο Γεωργιανός φόργουορντ πήρε την κατάσταση στα χέρια του και με κρίσιμο καλάθι στα 25” για το τέλος έγραψε το 91-93. Οι Βάσκοι κράτησαν τον έλεγχο ως το τέλος και στο φινάλε της αναμέτρησης πανηγύρισαν μια σπουδαία νίκη.

Μεγάλο παιχνίδι και από τον Πιέρια Χένρι, με τον άλλοτε μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού να «εκτελεί» την άμυνα των Μαδριλένων με 26 πόντους, ενώ μάζεψε και 5 ριμπάουντ. Ο Σενγκέλια πρόσθεσε 16 πόντους, ενώ καθοριστικός ήταν και ο Γιουσουφά Φολ με 16 πόντους και 6 ριμπάουντ.

Από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Φακούντο Καμπάτσο είχε 27 πόντους και 4 ασίστ, με τον Σέρχιο Γιουλ να ακολουθεί με 23, όμως οι δυο γκαρντ της ομάδας του Πάμπλο Λάσο δεν ήταν αρκετοί για να αποτρέψουν 4η ήττα σε 18 παιχνίδια πρωταθλήματος, με την Ρεάλ να έχει… συγκάτοικο την Μπαρτσελόνα στο ρετιρέ της βαθμολογίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X