Ο Σαντ Ρος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με μισό εκατ. ευρώ!

Σαντ Ρος: MVP της 9ης αγωνιστικής του BCL
Photo Credits: INTIME

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έδωσε μισό εκατομμύριο στην ΑΕΚ και έκανε δικό της τον Χάουαρντ Σαντ Ρος.

Οι μεγάλες εμφανίσεις του Κουβανού γκαρντ-φόργουορντ της ΑΕΚ τού έδωσαν τελικά το «εισιτήριο» για ένα τεράστιο συμβόλαιο στην ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη. Το ενδιαφέρον της ΤΣΣΚΑ, που είχε γίνει γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, αναθερμάνθηκε και η πρόταση 500.000 ευρώ στέλνει τον παίκτη στην Μόσχα παρά τις προσπάθειες για αναπροσαρμογή του συμβολαίου του.

Ο Κουβανός είχε δελεαστεί από την τεράστια πρόταση των Ρώσων, που προσέφεραν γη και ύδωρ για την απόκτηση του. Ετσι, αρνήθηκε κάθε πρόταση της ΑΕΚ για υπογραφή νέου συμβολαίου με βελτιωμένους οικονομικά όρους. Ο Αγγελόπουλος του προσέφερε 100.000 πάνω στο φετινό συμβόλαιο και 200.000 για τη συμφωνία της επόμενης σεζόν, αλλά ο Σαντ Ρος είχε τρελαθεί από την προοπτική να παίξει σε ένα από τα κορυφαία κλαμπ της ηπείρου.

Το κέρδος της ΑΕΚ και οι εναλλακτικές

Η ΑΕΚ είχε μεν διετές συμβόλαιο με τον Σαντ Ρος, αλλά μπάι άουτ στο συμβόλαιο του για το καλοκαίρι, ήταν μόνο 100.000 ευρώ. Κάτι που σημαίνει, πως η ΑΕΚ ήδη κέρδισε σημαντικά από την υπόθεση, με έναν παίκτη που εξελίχθηκε μέσω της ομάδας, αλλά πλέον είχε αποφασίσει να φύγει.

Ετσι, από τη στιγμή που η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πρότεινε μισό εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ – τεράστιο ποσό για τα μπασκετικά δεδομένα – δεν υπήρχε άλλη επιλογή. Η ΑΕΚ έχει ήδη για τη θέση 3 τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, αλλά είναι δεδομένο πως θα υπάρξει κίνηση ενίσχυσης καθώς υπάρχουν κρίσιμα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο ποσό των 500.000 ευρώ που προσέφεραν οι Ρώσοι, πρέπει να προστεθούν και οι περίπου 200.000 ευρώ που θα έπρεπε να λάβει ο Σαντ Ρος για το υπόλοιπο της σεζόν. Χρήματα που δίνουν στην ΑΕΚ τη δυνατότητα να βρει μια εξαιρετική επιλογή για τη θέση και να καλύψει το κενό του Κουβανού.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X