Κανονικά πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο! -Έκαναν πίσω οι διαιτητές!

Κανονικά πρωτάθλημα το Σαββατοκύριακο! -Έκαναν πίσω οι διαιτητές!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κανονικά θα διεξαχθεί η 17η αγωνιστική της Superleague, με τους διαιτητές εν τέλει να κάνουν… πίσω.

Τελικά, οι διαιτητές δεν θα κάνουν αποχή και θα πραγματοποιηθούν κανονικά η 17η αγωνιστική. Έτσι, η ΑΕΚ υποδέχεται κανονικά τον Παναιτωλικό την Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Η συντριπτική πλειοψηφία των διαιτητών και βοηθών διαιτητών της Super League δέχτηκαν ότι η αποχή δεν είναι ο σωστός τρόπος κινητοποίησης. Μάλιστα οι περισσότεροι εξ αυτών θεωρούν ότι αν επιμείνουν στην απόφασή τους για αποχή, εξυπηρετούν στην ουσία τα συμφέροντα του Ολυμπιακού και παίζουν το… παιχνίδι του.

Ενώ, σημαντικό ρόλο έπαιξαν οι κίνδυνοι και οι συνέπειες μιας τέτοιας κίνησης, αφού αν οι αγωνιστικές δεν διεξάγονταν, οι ΠΑΕ θα αναζητούσαν ευθύνες και πιθανόν να οδηγούνταν σε αγωγές.

Με λίγα λόγια, οι διαιτητές σκέφτηκαν πιο ψύχραιμα, παρά το γεγονός ότι δεν πήραν ουσιαστικές εγγυήσεις για κάτι. Μέτρησε, ωστόσο, και η δημόσια καταδίκη κάθε μορφής βίας ή απειλής εναντίον τους από το Δ.Σ. της Super League.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

Σάββατο 4 Ιανουαρίου:

ΟΦΗ – Βόλος 17:15

Άρης – ΠΑΟΚ 19:30

Ατρόμητος – Αστέρας Τρίπολης 19:30

Κυριακή 5 Ιανουαρίου

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 15:00

Ξάνθη – ΑΕΛ 17:15

Πανιώνιος – Λαμία 17:15

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 19:30

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X