Μποροβήλος: «Να ρωτηθεί ο Ολυμπιακός γιατί απουσίαζε -Εκτιμώ ότι θα γίνει κανονικά η αγωνιστική»

Μποροβήλος: «Να ρωτηθεί ο Ολυμπιακός γιατί απουσίαζε -Εκτιμώ ότι θα γίνει κανονικά η αγωνιστική»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Μποροβήλος, μιλώντας στο «metropolis» τόνισε ότι θα βρεθεί λύση και θα γίνει η επόμενη αγωνιστική.

«Νομίζω ότι λόγω της σοβαρότητας του θέματος θα είναι παρών και ο κ. Γραμμένος. Η συνάντηση πρέπει να γίνει το συντομότερο για να διεξαχθεί η αγωνιστική του Σαββατοκύριακου. Όλοι ξέρουμε τι θέλουν οι διαιτητές, αλλά στο έγγραφό τους δεν αναγράφονται συγκεκριμένα αιτήματα.

Αντιμετωπίζουν κάποια προβλήματα, που, όμως, δεν λύνονται σε μία νύχτα. Πρέπει να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε και σε τι χρόνους. Θα ζητήσουμε από τους διαιτητές μία κατανόηση και να καταλάβουν ότι απαιτείται χρόνος. Δεν μπορούν όλα να λυθούν παραμονή Πρωτοχρονιάς».

Όσο για το τι θα συμβεί σε περίπτωση που εμμείνουν οι διαιτητές στη θέση περί αποχής, σημείωσε: «Εννοείται ότι εφόσον οδηγηθούμε σε αδιέξοδο, κάτι που απεύχομαι, είμαστε υποχρεωμένοι από τις βαριές ρήτρες στις τηλεοπτικές συμβάσεις, που θα βγάλουν εκτός προϋπολογισμού όλες τις ομάδες και το αγωνιστικό πρόγραμμα, γιατί δεν υπάρχουν διαθέσιμες ημερομηνίες, θα ψάξουμε άλλους τρόπους. Εκτιμώ πως θα γίνει κανονικά η αγωνιστική το Σαββατοκύριακο, αλλά αυτή είναι εκτίμηση δική μου».

Κλείνοντας, ο Μποροβήλος ρωτήθηκε και για την απόφαση του Ολυμπιακού να μην μετέχει στο Δ.Σ., λέγοντας: «Πρέπει να ερωτηθεί ο Ολυμπιακός γιατί απουσίαζε, το ζήτημα είναι σοβαρό και πρέπει ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X