Σκέψη για ξένους διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα!

Σκέψη για ξένους διαιτητές για να αρχίσει το πρωτάθλημα!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Όλα τα μέλη που έδωσαν το «παρών» τόνισαν ότι το πρωτάθλημα πρέπει να ξεκινήσει.

Πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η σύσκεψη του Δ.Σ. της Super League με βασικό θέμα συζήτησης την αποχή των διαιτητών από τους αγώνες. Υπήρξε ταύτηση απόψεων μεταξύ των μελών πως το πρωτάθλημα πρέπει να αρχίσει άμεσα.

Όλοι οι εκπρόσωποι των ομάδων που παρευρέθηκαν στο Δ.Σ., στάθηκαν τόσο στις ρήτρες που υπάρχουν με τα τηλεοπτικά κανάλια, όσο και στο γεμάτο καλεντάρι των ομάδων μέχρι το τέλος της σεζόν.

Έτσι, για πρώτο βήμα αποφασίστηκε η ΕΠΟ να συναντηθεί με την ΚΕΔ, προκειμένου να βρεθεί λύση στο πρόβλημα που έχει προκύψει με την απόφαση των διαιτητών για αποχή.

Επίσης, το plan B που τέθηκε στο τραπέζι αφορά τον ορισμό ξένων διαιτητών σε όλα τα ματς. Ούτως ή άλλως θα ερχόταν ξένος διαιτητής για το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και έπεσε στο τραπέζι η ιδέα, στο ακραίο σενάριο που δεν βρεθεί λύση με τους Έλληνες διαιτητές, να σφυρίξουν σε όλα τα ματς της 17ης αγωνιστικής ξένοι.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X