Ατζέντης Μπάρμπα: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»

Ατζέντης Μπάρμπα: «Η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Φεντερίκο Μπάρμπα αποτελεί τον διακαή πόθο της ΑΕΚ για την ενίσχυση των μετόπισθεν. Ο 26χρονος άσος ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τη Βαγιαδολίδ όπου αγωνίζεται ως δανεικός από την Κιέβο Βερόνα και υπάρχουν ήδη προχωρημένες συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο.

Επί του παρόντος οι επαφές της Ένωσης με την Κιέβο Βερόνα για τον Ιταλό συνεχίζονται και αναζητείται η φόρμουλα με την οποία ο διακοπεί ο δανεισμός του στην Βαγιαδολίδ και θα μετακομίσει στους «κιτρινόμαυρους». Ο Μπάρμπα είναι πάντως σαφές πως θέλει να έρθει στην Ελλάδα, αλλά έχει αφήσει τις επαφές στους αρμόδιους.

Ο ατζέντης του, Φεντερίκο Παστορέλο, μίλησε στην «Ώρα των Σπορ» για το θέμα. «Δεν έχουμε ακόμη κάποια νεότερη εξέλιξη», ανέφερε αλλά στη συνέχεια πρόσθεσε με νόημα πως «… η ΑΕΚ είναι μεγάλη ομάδα».

Ο Ιταλός μάνατζερ, που έχει συνεργαστεί με την «Ένωση» και για τον Μάρκο Λιβάγια μεταξύ άλλων, είναι σαφές πως επιθυμεί να βρεθεί λύση με την ΑΕΚ για να έρθει ο πελάτης του στην Αθήνα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X