Μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα ο Γκραντ!

VIDEO με τον Τζεράι Γκραντ εν δράσει!
Photo Credits: INTIME

Ο Τζεράι Γκραντ αναμένεται μέσα στην εβδομάδα στην Αθήνα για την ΑΕΚ!

Παίκτης της Ένωσης είναι από χθες ο 31χρονος φόργουορντ/σέντερ που έχει ανακοινωθεί με κάθε επισημότητα και άμεσα θα φορέσει τον Δικέφαλο στο στήθος. Ο πρώην παίκτης της Στρασμπούρ συμφώνησε και θα αγωνιστεί με τα χρώματα της Βασίλισσας μέχρι τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Στην Αθήνα θα «πατήσει» μέσα στην εβδομάδα, αλλά μετά τη Πρωτοχρονιά, όπως είναι λογικό. Για την ακρίβεια, η άφιξη του Γκραντ έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή (03/01), ενώ είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει με τον Παναθηναϊκό (05/01), στο πρώτο ματς των «κιτρινόμαυρων» για το 2020.

Από την πλευρά του, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Ιωνικού δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα του έμπειρου ψηλού. «Κάθε φορά που κάνεις μια προσθήκη πρέπει να έχεις προβλέψει κάποια θέματα. Εμείς έχουμε τη δυνατότητα να εισάγουμε και τους δύο παίκτες στο ρόστερ. Μας λείπουν κάποια στοιχεία και γι αυτό αποκτήθηκαν οι δύο παίκτες. Μέσα από την προπόνηση και τη συνέπεια που πρέπει να δείξουμε θα πρέπει να δώσουμε το χώρο που πρέπει και χρειάζεται. Δεν είναι εύκολο, αλλά ό,τι κι αν κάνουμε έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας θα πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο που πρέπει», ανέφερε ο κόουτς της «Βασίλισσας» στην συνέντευξη Τύπου για τον Γκραντ, αλλά και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που θα ενισχύσει την προσπάθεια της ομάδας του από τα τέλη Ιανουαρίου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X