Σκληρό... ροκ από τον Βούρο για τον Βασιλόπουλο

Ολοι οι υποψήφιοι της παράταξης Βούρου! (ΦΩΤΟ)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας-Νέας Χαλκηδόνας, Γιάννης Βούρος εξέδωσε ανακοίνωση κατά του πρώην Δημάρχου, Άρη Βασιλόπουλου για τον «πόλεμο» που κάνει στον Δήμο.

Σε μια απέλπιδα προσπάθεια καταστροφής του γιορτινού κλίματος που μετά από πολλά χρόνια επικρατεί στον Δήμο μας, η μείζονα αντιπολίτευση του πρώην Δημάρχου Αριστείδη Βασιλόπουλου, επιχείρησε παραμονή Χριστουγέννων να βαφτίσει το άσπρο μαύρο μιλώντας για απολύσεις εργαζομένων στο πρόγραμμα «Εστία» της Υπατης αρμοστείας του ΟΗΕ.

Η ανακοίνωση

«Αγαπητοί συμπολίτες.
Το συγκεκριμένο πρόγραμμα που από την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας υποστηρίξαμε, στελεχώνεται από προσωπικό του οποίου η σχέση εργασίας διέπεται από τους όρους που προβλέπει η νομοθεσία για τις συμβάσεις ορισμένου χρόνου.

Για αυτό το λόγο άλλωστε και σε κάθε περίπτωση μέχρι σήμερα, μετά το πέρας των συμβάσεων προκηρύσσεται νέος διαγωνισμός για την πρόσληψη των ίδιων ή άλλων εργαζομένων.

Το ίδιο γίνεται σε όλους τους Δήμους της χώρας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.

Όπως μπορεί ο καθένας να καταλάβει από την ζέση με την οποία ο κ. Βασιλόπουλος αντιμετωπίζει την κατάσταση υπάρχει (;) ιδιαίτερος λόγος για τον οποίο κόπτεται ώστε η νέα διοίκηση να εφαρμόσει την προεκλογική απόφαση που έλαβε ο ίδιος το 2019 και να διατηρήσει τους ίδιους εργαζομένους στερώντας από άλλους συμπολίτες μας την δυνατότητα να καταθέσουν τις αιτήσεις τους, ώστε αν διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα, να εργαστούν.

Ο ίδιος ο κ. Βασιλόπουλος δεν αντέδρασε όταν ο Δήμαρχος, ανακοίνωσε επίσημα στο Δημοτικό Συμβούλιο την δίκαιη διαδικασία που θα ακολουθηθεί, επανήλθε πάραυτα δε, για λόγους που γνωρίζουμε όλοι όσοι ασχολούμαστε με τα κοινά.

Θεωρούμε ότι όλοι οι εργαζόμενοι στο πρόγραμμα, εκτέλεσαν θετικά τις συμβατικές τους υποχρεώσεις και τους καλούμε να συμμετάσχουν στη νέα αδιάβλητη διαδικασία που θα διενεργηθεί, μαζί με όποιον άλλον συμπολίτη μας επιθυμεί να συμμετάσχει και να μην ακολουθήσουν τον δρόμο στον οποίο τους οδηγούν οι μικροπολιτικές επιδιώξεις ορισμένων, διακινδυνεύοντας την εύρυθμη λειτουργία του προγράμματος που έχει τόσα προσφέρει σε μεγάλο αριθμό  προσφύγων και τις οικογένειές τους.

Θέτουμε προ των ευθυνών τους όλους όσοι έχουν οποιαδήποτε εμπλοκή στην σκηνοθετημένη αντιπαράθεση, τονίζοντας ότι ουδείς και κανένα μικροπολιτικό συμφέρον δεν μπορεί να παίζεται στις πλάτες ταλαιπωρημένων ανθρώπων.

Από την πλευρά μας δεσμευόμαστε για μια ακόμη φορά ότι το πρόγραμμα θα συνεχιστεί απρόσκοπτα και με την καλύτερη δυνατή στελέχωση ώστε οι ωφελούμενοι πρόσφυγες να τύχουν της φροντίδας και θαλπωρής που τους στέρησαν οι συνθήκες στις πατρίδες τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X