Εκτός ορισμών οι Σκουλάς, Τζήλος για το πέναλτι του Αλμπάνη

Εκτός ορισμών οι Σκουλάς, Τζήλος για το πέναλτι του Αλμπάνη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΚΕΔ ανακοίνωσε ότι βάζει στο «ψυγείο» τους Σκουλά και Τζήλο για τις διαιτητικές αποφάσεις του στο παιχνίδι της ΑΕΚ με την Λαμία. Συγκεκριμένα, έπειτα από την απόφαση τους στο πέναλτι του Αλμπάνη και τον μη καταλογισμό πέναλτι για την ΑΕΚ.

Οι διαιτητές αποφάσισαν να μην δουν την φάση στο VAR, με τον Τζήλο (έλεγχε το VAR) να λέει χαρακτηριστικά στον Σκουλά ότι «δεν υπάρχει πέναλτι», την στιγμή που υπήρχαν φωνές προς τον διαιτητή πως υπάρχει πέναλτι. Μάλιστα ο παρατηρητής του αγώνα, Σταύρος Φλώτσιος συμφώνησε με την άποψη ότι υπάρχει πέναλτι, έπειτα από την χρήση βίντεο. 

Στην ΑΕΚ αισθάνονται την ηθική δικαίωση για την απόφαση, αν και ήταν μια απόφαση που κόστισε 2 βαθμούς στην «Ένωση».

Να αναφέρουμε ότι εκτός τους Σκουλά και Τζήλο η ΚΕΔ «ξήλωσε» και τους διαιτητές του Βόλος – Ολυμπιακός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΕΔ:

«Ο πρόεδρος και τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας καταδικάζουν με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο κάθε περιστατικό βίαιης συμπεριφοράς εις βάρος κάθε διαιτητή, βοηθού διαιτητή ή κάθε άλλου προσώπου εμπλεκoμένου στο Ελληνικό Ποδόσφαιρο.

Τέτοιες συμπεριφορές πρέπει να αντιμετωπίζονται με την μεγαλύτερη δυνατή αυστηρότητα από τις αρμόδιες Αρχές και οι υπεύθυνοι πρέπει να οδηγούνται άμεσα στη Δικαιοσύνη.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας ακολουθεί τις υψηλότερες ποιοτικές προδιαγραφές και τις πλέον επαγγελματικές πρακτικές, που βασίζονται στα διεθνή εγχειρίδια της Διαιτησίας, προκειμένου να οδηγήσει την Ελληνική Διαιτησία στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο.

Δυστυχώς, η απόδοση των διαιτητών στον αγωνιστικό χώρο και την εφαρμογή του συστήματος V.A.R., σε συγκεκριμένους αγώνες της τελευταίας αγωνιστικής, ήταν αναμφίβολα κατώτερη κάθε προσδοκίας. Κατά συνέπεια, η Κ.Ε.Δ. αποφάσισε ότι όλοι οι διαιτητές και βοηθοί διαιτητές, σε αγωνιστικό χώρο και V.A.R., των αγώνων αυτών, θα αποκλειστούν από κάθε μελλοντικό ορισμό και μέχρι οι αναλυτικές αναφορές και αξιολογήσεις των παρατηρητών διαιτησίας να κατατεθούν και να αξιολογηθούν από την Κ.Ε.Δ.

Η Κ.Ε.Δ. εκπαιδεύει, παρακολουθεί και αξιολογεί όλους τους διαιτητές και τους βοηθούς διαιτητές ακολουθώντας τις διεθνείς πρακτικές και μεθόδους, και κάθε προσπάθεια αμφισβήτησης και υποβάθμισης του σχεδιασμού και του έργου που έχει επενδυθεί στην ανάπτυξη της Ελληνικής Διαιτησίας, στη διάρκεια των τελευταίων ετών, δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή.

Η Κ.Ε.Δ. είναι απολύτως προσηλωμένη και συγκεντρωμένη στα καθήκοντά της, όπως έχουν σχεδιαστεί σε συμφωνία με την Ε.Π.Ο., τη FIFA και την UEFA, με στόχο την ανάπτυξη της Διαιτησίας στην Ελλάδα στο υψηλότερο δυνατό επίπεδο και αυτό παραμένει η αποκλειστική της προτεραιότητα».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X