Τσιντώτας: He is back!

Τσιντώτας: He is back!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε ακόμη ένα ματς που η ΑΕΚ δεν ήταν καλά, αυτός ήταν και πάλι εκεί!

Οπως και με τον Αστέρα Τρίπολης, έτσι και στη Λαμία. Για δεύτερο διαδοχικό παιχνίδι, ο Παναγιώτης Τσιντώτας δήλωσε δυναμικά «παρών» στα δύσκολα. Ο Έλληνας γκολκίπερ που αγωνίστηκε για λίγο και κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης έγινε βασικός και στο εκτός έδρας ματς της Λαμίας. Και ήταν και πάλι πολύ καλός. Χρήσιμος, πολύτιμος στα δύσκολα.

Με τους Αρκάδες πριν μία εβδομάδα έκανε σίγουρα την επέμβαση της χρονιάς σε εκείνη τη καταπληκτική κεφαλιά του Λουίς Φερνάντεθ και έδωσε το τρίποντο στην ΑΕΚ. Καρέρα και συμπαίκτες του απέδωσαν τα εύσημα. Και όχι άδικα. Και στη Λαμία όμως έδειξε συγκεντρωμένος από πολύ νωρίς στο ματς. Στο πρώτο μέρος, έκανε μια εντυπωσιακή επέμβαση στην φάση που έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Η μπάλα πήγαινε προς το… παραθυράκι, ωστόσο, ο Τσιντώτας εκτινάχθηκε και με απόκρουση έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι. Σε όλο το ματς ήταν σταθερός και σίγουρος στις επεμβάσεις του και στις θέσεις που έπαιρνε κάτω από τα δοκάρια. Και στο τέλος το 0-0 μπορεί να έφερε πίκρα και προβληματισμό, αλλά η αλήθεια είναι ότι αν δεν ήταν αποτελεσματικός θα μπορούσε το αποτέλεσμα να ήταν εντελώς αρνητικό.

«Ζεστός» για αρχές του 2020

Πάντως, σε κάθε περίπτωση ο Τσιντώτας επέστρεψε κάτω από τα γκολπόστ… ζεστός. Σε μια χρονιά που η ΑΕΚ χρειάζεται σταθερό και σίγουρο γκολκίπερ, ο Τσιντώτας έχει παρουσιάσει συνεπές πρόσωπο κάτω από τα δοκάρια. Και ο Μάσιμο Καρέρα ξέρει καλά ότι έχει… ζεστό και ενεργό τον Τσιντώτα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος αρχές του 2020 με πολλά και κρίσιμα ματς εντός και εκτός έδρας. Και με δεδομένο ότι αργά ή γρήγορα ο Βασίλης Μπάρκας θα πωληθεί στο εξωτερικό, η ΑΕΚ έχει προ-ετοιμάσει ήδη τον Νο1.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X