«Διπλό» στον Ταύρο η ΑΕΚ!

«Διπλό» στον Ταύρο η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μία μεγάλη νίκη σημείωσε η ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ που επιβλήθηκε με 5-4 του Μινώταυρου εκτός έδρας για την 15η αγωνιστική της Futsal Superleague. Η “Ένωση” κατάφερε να φύγει νικήτρια μέσα από μία πολύ δύσκολη έδρα και ενώ βρέθηκε να χάνει με 3-2 και 4-3. Έτσι, παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, καθώς έφτασε τους 39 βαθμούς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο ομάδες μπήκαν με σκοπό να διατηρήσουν το μηδέν στην άμυνα. Όσο περνούσε η ώρα, η ΑΕΚ άρχισε να ανεβάζει ρυθμούς και κατάφερε να σκοράρει στο 12′ με τον Πάνου. Οι πανηγυρισμοί δεν κράτησαν για πολύ, καθώς οι “κόκκινοι” ισοφάρισαν μόλις ένα λεπτό μετά με τον Διαμαντόπουλο. Τη λύση για ακόμα μία φορά έδωσε ο Αντώνης Μάνος που μετά από μία εξαιρετική κομπίνα σε φάουλ, έκανε το 1-2 από το κέντρο.

Οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν σε 2-2 με την έναρξη του δεύτερου μέρους, ενώ τρία λεπτά αργότερα σημείωσαν και τρίτο γκολ, παίρνοντας το προβάδισμα με 3-2. Ο Γιάννης Ζιάβας ζήτησε από τους παίκτες του να μη χάσουν την ψυχραιμία τους και με συγκέντρωση και υπομονή βγήκαν μπροστά. Στο 30′ ο Πάνου εκτέλεσε κόρνερ, με τον Μάνο με ευθύβολο σουτ να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα (3-3). Ο Μινώταυρος βρήκε αμέσως νέα… λύση και με τον Ασημακόπουλο με όμορφο γκολ έκανε το 4-3, ενώ έφτασε μία ανάσα και από το 5-3, αλλά ο Θεοφίλου έκανε άλλη μία τρομερή επέμβαση σε πέναλτι. Παρά το χαμένο πέναλτι του Μάνου στο 35′, ο άσσος του “Δικεφάλου” ισοφάρισε με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή (4-4). Στο 36′ η ΑΕΚ κέρδισε νέο πέναλτι με τον Ντάτη να αναλαμβάνει την εκτέλεση και να “γράφει” το 5-4 που ήταν και το τελικό σκορ.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την ανδρική ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ, κόντρα στον ΑΣΕ Δούκα στο κλειστό του Καματερού.

Μινώταυρος ΑΟ – ΑΕΚ 4-5
Σκόρερς
: Πάνου, Μάνος (3), Ντάτης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X