Φορτσάρει για τον Μπάρμπα η ΑΕΚ!

Φορτσάρει για τον Μπάρμπα η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φέρεται να είναι στην… τελική ευθεία για την απόκτηση του Φεντερίκο Μπάρμπα από την Κιέβο Βερόνα. Ο 27χρονος κεντρικός αμυντικός είναι στην… πόρτα της εξόδου από την Βαγιαδολίδ, έχοντας πραγματοποιήσει μόλις 5 εμφανίσεις στην La Liga και ως εκ τούτου επιστρέφει στην ιταλική ομάδα, που όμως δεν βρίσκει χώρο.

Σύμφωνα με την «Ώρα των Σπορ», η ΑΕΚ έχει κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, προκειμένου να εξασφαλίσει τον δανεισμό του Ιταλού για τον επόμενο 1.5 χρόνο. Με τον Ίλια Ίβιτς, πάντως, να έχει εξετάσει ενδελεχώς τον παίκτη και να έχει πάρει και το «οκ» από τον Μάσιμο Καρέρα, ο οποίος τον γνωρίζει από… πρώτο χέρι.

Ο Μπάρμπα αρέσει πολύ στους ιθύνοντες της «Ένωσης», καθώς πρόκειται για έναν αμυντικό που… ξέρει μπάλα. Είναι αριστεροπόδαρος, μπορεί να δημιουργήσει αλλά και να τροφοδοτήσει την μεσαία γραμμή. Έχει στοιχεία που δεν έχουν οι άλλοι αμυντικοί του «Δικεφάλου».

Παράλληλα, πρέπει να τονίσουμε πως ο Μπάρμπα εκπροσωπείται από το γραφείο του Φεντερίκο Παστορέλο, ο οποίος είναι Ιταλός μάνατζερ υψηλού επιπέδου. Και αυτός διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με τον Ίβιτς. Κάτι που σίγουρα παίζει ρόλο στην όλη υπόθεση. Πάντως, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως επρόκειτο για μία πολύ δύσκολη περίπτωση, καθώς έπρεπε να «σπάσει» πρώτα ο δανεισμός από την Βαγιαδολίδ. Το οποίο είναι προ των πυλών. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X