Κώτσιρας: «Όταν πιέζεις την ΑΕΚ στην έδρα της, πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο»

Κώτσιρας: «Όταν πιέζεις την ΑΕΚ στην έδρα της, πιστεύεις ότι μπορείς να πάρεις κάτι καλύτερο»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Κώτσιρας μίλησε για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά και τον Γκιλιέρμε που τραυματίστηκε στην κυριακάτικη αναμέτρηση της Τρίπολης.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Η έλλειψη συγκέντρωσης μας κοστίζει σε όλα τα ματς και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι δεχόμαστε γκολ νωρίς στα παιχνίδια κάτι που έγινε και σήμερα καθώς δεχθήκαμε δυο γκολ στις αρχές των δυο ημιχρόνων’», είπε αρχικά και μπακ των Αρκάδων, που μετά ρωτήθηκε αν πίστεψαν στην ομάδα πως μπορούν να αποσπάσουν ένα θετικό αποτέλεσμα. «Φυσικά, όταν πιέζεις την ΑΕΚ μέσα στην έδρα της είναι λογικό να πιστέψεις πως μπορείς να πάρεις κάτι. Αν παρατηρήσετε όλα μας τα παιχνίδια σε όλα σχεδόν, στο δεύτερο ημίχρονο υπερτερούμε του αντιπάλου αλλά δεν παίρνουμε κάτι. Εκεί πρέπει να εστιάσουμε και να δουλέψουμε ώστε να βελτιωθούμε. Πιστεύω πως αν πάρουμε ένα ματς όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν γιατί η ομάδα διαθέτει και ποιοτικό ρόστερ και δεν έχει άλλα προβλήματα».

Για την αλλαγή προπονητή και την επερχόμενη αναμέτρηση με την Ξάνθη ανέφερε πως «έχει αλλάξει σίγουρα την ψυχολογία μας, βέβαια και γι αυτόν είναι δύσκολο μέσα σε τόσες λίγες μέρες να μάθει την ομάδα.Φαίνεται πως έχει διάθεση για δουλειά και νομίζω θα μας βοηθήσει. Το παιχνίδι αυτό (σ.σ. με την Ξάνθη) για εμάς είναι ένας τελικός όπως έχουν έρθει τα πράγματα και θέλουμε όσο τίποτα τη νίκη, δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα καθώς θα μας βοηθήσει βαθμολογικά και ψυχολογικά και θέλουμε να φύγει με νίκη η χρονιά».

Ο 27χρονος μπακ τόνισε ακόμη «ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση στον Γκιλιέρμε και περαστικά στον Μπάμπη Σκορπίδα», καθώς ο τελευταίος είναι ο γενικός αρχηγός της ομάδας και υποβλήθηκε πρόσφατα σε χειρουργική επέμβαση

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X