Αναλαμβάνει τη Βοσνία ο Μπάγεβιτς-Θέλει τον Βράνιες στο ρόστερ

Αναλαμβάνει τη Βοσνία ο Μπάγεβιτς-Θέλει τον Βράνιες στο ρόστερ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πάγκος της Εθνικής Βοσνίας είναι άδειος μετά την αποχώρηση του Προσινέτσκι και ο μεγάλος πόθος της Ομοσπονδίας είναι ο Ντούσαν Μπάγεβιτς.

Ο Μπάγεβιτς είχε τονίσει πως μέχρι το τέλος του μήνα θα έχει απαντήσει, μετά από συνάντηση που θα έχει με τους ανθρώπους της Ομοσπονδίας.

Νεότερα βοσνιακά δημοσιεύματα αναφέρουν πως ο Μπάγεβιτς βρίσκεται ένα βήμα από τον πάγκο της Εθνικής της χώρας και ήδη έχει έρθει σε επαφή με τους συνεργάτες που θα έχει στο τεχνικό τιμ.

Θέλει τρεις επιστροφές στη Βοσνία

Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ έχει διαμηνύσει στην Ομοσπονδία πως επιθυμεί να επιστρέψουν στην Εθνική, ο Όγκνιεν Βράνιες, ο Σενάντ Λιούλιτς και ο Ασμίρ Μπέγκοβιτς.

Η Βοσνία στις 26/3 παίζει μπαράζ με την Βόρεια Ιρλανδία και αν επικρατήσει θα παίξει με τον νικητή του Σλοβακία-Ιρλανδία. Κάτι πως σημαίνει πως με δύο νίκες θα βρίσκεται στη τελική φάση του Euro 2020.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X