Όταν ο Πασαλίδης βρέθηκε προ των πυλών του Ολυμπιακού

Όταν ο Πασαλίδης βρέθηκε προ των πυλών του Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το φοβερά σκληρό τάκλιν του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη στον Γκιγιέρμε και ο τραυματισμός του Βραζιλιάνου παίκτη που αποχώρησε σφαδάζοντας από τους πόνους και με φορείο από το γήπεδο, επισκίασαν την νίκη του Ολυμπιακού στην Τρίπολη.

Ο 23χρονος στόπερ της αρκαδικής ομάδας υπήρξε ο αρνητικός πρωταγωνιστής της αναμέτρησης στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» κι έστρεψε πάνω του όλα τα φώτα, για τον τρόπο αντίδρασής του σε μια φάση που έγινε viral κι έβγαλε νοκ – άουτ τον παίκτη της πειραϊκής ομάδας. Κι όμως, ο Έλληνας αμυντικός θα μπορούσε σήμερα να΄ναι παίκτης του Ολυμπιακού.

Όπως αναφέρει το sdna.gr τον Δεκέμβριο του 2017 έκανε πρόβες με την «ερυθρόλευκη» φανέλα. Εκείνη την περίοδο ο Ολυμπιακός ήρθε σε συμφωνία με τον Αστέρα, για την διπλή απόκτηση των Πασαλίδη – Ιγκόρ Σίλβα έναντι 1,5 εκατ. ευρώ.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός μετακόμισε άμεσα και συγκεκριμένα τον Γενάρη του 2018 στο λιμάνι, ενώ η συμφωνία για τον Πασαλίδη προέβλεπε την μεταπήδηση του το καλοκαίρι του 2018 στο Ρέντη. Συν τω χρόνω ωστόσο, αποδείχτηκε πως δεν ήταν της ποδοσφαιρικής μοίρας γραφτό να φορέσει ο Πασαλίδης τη φανέλα του Ολυμπιακού.

Σύμφωνα με τον αστικό μύθο στο δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2017-18, «τσαλακώθηκαν» άσχημα οι σχέσεις των δύο ομάδων και τίναξαν στον…αέρα τη συμφωνία για την μεταγραφή του Πασαλίδη στον Ολυμπιακό.

Τον Φεβρουάριο του΄18 στέλεχος του Αστέρα Τρίπολης φέρεται να βρέθηκε στα γραφεία της Πλατείας Αλεξάνδρας, προκειμένου να ρυθμιστούν οι λεπτομέρειες της ακύρωσης της μεταγραφής του Πασαλίδη στον Ολυμπιακό και ο Έλληνας αμυντικός παρέμεινε αμετάθετος στην αρκαδική ομάδα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X