Μπαλτάκος: «Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Μπαλτάκος: «Δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα νομικό πρόβλημα για ΠΑΟΚ και Ξάνθη»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τάκης Μπαλτσάκος σχολίασε σε ραδιοφωνική εκπομπή τις καταγγελίες του Ολυμπιακού για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης. Σύμφωνα με τον έμπειρο νομικό δεν υπάρχει κανένα θέμα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τάκης Μπαλτάκος στην εκπομπή του Κυριάκου Θωμαΐδη:

Για την ΕΕΑ και την εξέταση του θέματος για ΠΑΟΚ και Ξάνθη: «Προφανώς υπάρχουν θέματα που προηγούνται χρονικά, αφού η Επιτροπή δεν έχει μόνο αυτό το θέμα να αποφασίσει. Σύμφωνα με όσα διάβασα, κρίνω ότι απαιτείται έρευνα. Δεν φτάνει να το λέει κάτι, αυτό είναι η αρχή για να ξεκινήσει έρευνα. Με βάση αυτά που έχω διαβάσει και μόνο, εγώ δεν βλέπω να υπάρχει πρόβλημα. Υπάρχει μόνο ο Πανόπουλος και ο Συγγελίδης που έχουν ιδιοκτησία σε ένα κομμάτι γης και κάποιος συγγενής του Σαββίδη αγόρασε τις εγκαταστάσεις. Χρειάζεται ένδειξη ότι υπάρχει ποινικό αδίκημα και εδώ δεν φαίνεται να υπάρχει. Χρειάζονται πλήρεις αποδείξεις για συνάφεια ανάμεσα στην Ξάνθη και τον Ιβάν Σαββίδη και αυτό δεν φαίνεται να υπάρχει. Ότι ο νόμος δεν προβλέπει μπορεί να γίνει. Αν ο νομοθέτης δεν το έχει προβλέψει, τότε δεν μπορούν να υπάρχουν κυρώσεις».

Για το πόσο ανεξάρτητη είναι η ΕΕΑ: «Αν τα διόριζαν τα μέλη οι ομάδες και όχι ο υφυπουργός δεν θα ήταν χειρότερα; Ο κάθε υπουργός ανήκει σε μια πλειοψηφία, όπως η Βουλή. Είναι προτιμότερο να τους ορίζει η εκάστοτε κυβέρνηση, παρά να τους ορίζουν οι ομάδες γιατί τότε θα γινόταν ο κακός χαμός. Η Επιτροπή έχει δικαιωθεί, έχει παίξει σωστά “σαν το εμπόριο, είναι διαφορετικό να ελεγχθεί και απαιτείται εξειδίκευση στον έλεγχο και αυτό κάνει η ΕΕΑ. Και στο θέμα με την καταγγελία του Ολυμπιακού, θεωρώ ότι η επιτροπή θα το ψάξει. Δεν μπορείς αναλογικά να εφαρμόζεις τις διατάξεις όταν μιλάμε για ποινές και τονίζω, σύμφωνα με όσα διαβάζω δεν πείθομαι ότι μπορεί να βγει κάτι. Δύο ιδιώτες πούλησαν μια εταιρία που έχει συγκεκριμένη έκταση. Υπάρχει ελευθερία των συναλλαγών. Όπως σας είπα είναι κάτι που δεν προβλέπει ο νόμος. Ακόμα και αν όλα αυτά είναι αληθή δεν μπορούν να οδηγήσουν σε ποινή».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X