Ζβέρεφ: «Έπαιξε φανταστικά ο Τσιτσιπάς»

Ζβέρεφ: «Έπαιξε φανταστικά ο Τσιτσιπάς»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι σχέσεις του Σάσα Ζβέρεφ με τον Στέφανο Τσιτσιπά έχουν φτιάξει μετά το Laver Cup, κάτι που φάνηκε και με τις δηλώσεις του Γερμανού μετά την αναμέτρησή τους στο Ο2.

«Έπαιξε ένα φανταστικό ματς, όμως νομίζω ότι εγώ έπαιξα πολύ άσχημα», παραδέχτηκε ο Νο.7 τενίστας στον κόσμο στη συνέντευξη τύπου. «Σε αυτό το επίπεδο, αυτό γίνεται όταν κάποιος παίζει καλά κι εσύ δεν είσαι στην καλύτερη μέρα σου. Μπορεί να πάει έτσι το ματς, ειδικά εναντίον του Τσιτσιπά, στον οποίο ταιριάζει η επιφάνεια, αυτές οι συνθήκες».

Και συνέχισε: «Υπάρχουν και αυτές οι μέρες. Έτσι είναι ο αθλητισμός. Κόντρα στον Ράφα έπαιξα φοβερά, με τον Τσιτσιπά δεν το έκανα. Έτσι γίνεται καμία φορά, αν και πρέπει να του αποδώσω τα εύσημα, έπαιξε πολύ καλά. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν έκανα καλά και πρέπει να αλλάξω για να έχω πιθανότητες την Παρασκευή. Ωστόσο, η κατάσταση είναι ακόμα στα χέρια μου και ανυπομονώ, διότι μπορώ ακόμα να κρίνω αν θα είμαι εδώ το Σάββατο ή όχι».

Όντως, η κατάσταση είναι στα χέρια του 22χρονου τενίστα, καθώς με νίκη επί του Ντανίλ Μεντβέντεφ περνάει ως δεύτερος στην τετράδα και αφήνει έξω τον Ράφα Ναδάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X