Τα είπαν Κρίστιτσιτς-Κωστένογλου

Τα είπαν Κρίστιτσιτς-Κωστένογλου
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μετά την «αυτοκτονία» της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Στάδιο πολλοί βρέθηκαν στο… μάτι του κυκλώνα.

Εκτός από τον προπονητή Νίκο Κωστένογλου που έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης στη διαχείριση του αγώνα, πολλά ειπώθηκαν και για τον Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ κατηγορήθηκε για την απόφαση του να τον αντικαταστήσει στο ημίχρονο, αλλά η αλήθεια βγήκε την επόμενη μέρα, περί… ζαλάδων και πονοκεφάλων, όπως διαβάσατε στο enwsi.gr.

Ο ίδιος ζήτησε να αντικατασταθεί, παρότι η ΑΕΚ είχε ανάγκη από την παρουσία του. Η Ενωση δεν είχε χαφ. Και μετά την αποχώρηση του Σέρβου, η ΑΕΚ… κόπηκε στη μέση και είχε πρόβλημα στο β’ ημίχρονο.

Μετά το ντέρμπι ο Ιλια Ιβιτς τα είπε με τον Κρίστιτσιτς. Με όσα έγιναν στο ντέρμπι, έπρεπε να γίνει μια κουβέντα ανάμεσα στον Κωστένογλου και στον Σέρβο μέσο για να ξεκαθαρίσει το τοπίο. Αυτό συνέβη στην προπόνηση στα Σπάτα, με τους δύο άνδρες να μιλούν στο γραφείο του προπονητή της ΑΕΚ και να λύνεται κάθε πρόβλημα για να προχωρήσουν μαζί.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X