Δημάτος για το Τσέλσι-Άγιαξ: «Αν είχε γίνει στην Ελλάδα...» (VIDEO)

Δημάτος για το Τσέλσι-Άγιαξ: «Αν είχε γίνει στην Ελλάδα...» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα τρελό σκηνικό έλαβε χώρα στο ματς Τσέλσι-Άγιαξ για την 4η αγωνιστική του Champions League. Με το σκορ στο 2-4 υπέρ των Ολλανδών, γίνεται μια… τρελή κατάσταση. Στην ίδια φάση αποβάλλονται οι δυο στόπερ του Αίαντα και οι Άγγλοι κερδίζουν πέναλτι. Απίστευτο κι όμως αληθινό και εντελώς σωστά.

Ο Μπλίντ κάνει αντικανονικό μαρκάρισμα, ο Άμπραχαμ έχει τσιμπήσει τη μπάλα και ο παίκτης της Τσέλσι που έρχεται από πίσω σουτάρει, με την μπάλα να σταματά στο χέρι του Φέλτμαν. Αμφότεροι οι αμυντικοί είχαν από μια κίτρινη και έτσι όπως “κάθισε” η φάση δέχθηκαν ακόμα μια. Και η μπάλα στην άσπρη βούλα. Απίστευτη ατυχία για την ομάδα του Έρικ τεν Χάγκ και προς τιμήν τους δεν διαμαρτυρήθηκαν όντας σαστισμένοι. Αυτό ήταν το δεύτερο πέναλτι των γηπεδούχων στο ματς.

Ο Υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ, Ανδρέας Δημάτος σχολίασε τα όσα έγιναν σε αυτό το παιχνίδι και υπέθεσε το τι θα είχε συμβεί σε περίπτωση που γινόταν κάτι αντίστοιχο στην Ελλάδα. «Αν σε ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος είχαμε στην ίδια φάση πέναλτι και αποβολή των δυο στόπερ της ομάδας στην οποία σφυρίχτηκε το πέναλτι, θα έβγαιναν την ίδια ώρα δέκα νέα σάιτ για να προλαβαίνουν τα θέματα… Δεν γνωρίζω αν θα έφτανε η παραίτηση ενός Υπουργού ή ολόκληρου του Υπουργικού Συμβουλίου… Ο Θεός να μας φυλάει από κάτι τέτοια! Απίστευτη η αντίδραση του Άγιαξ, που έψαξε το γκολ με 9 παίκτες, μετά το 4-4 και φυσικά η ομορφιά του ποδοσφαίρου καθρεφτίστηκε στο αυθόρμητο γέλιο του Αθπιλικουέτα, όταν ακυρώθηκε για χέρι το 5-4 της ομάδας του..Απόλυτα εύστοχο το τελικό σχόλιο στο live της UEFA! Αυτή -μάλλον- είναι και η ουσία!», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Δείτε την ανάρτησή του:

Δείτε τα χαϊλάιτς του παιχνιδιού:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X